5.4.2010

Aika vaihtaa tavaroiden paikkaa.

"-Aikansa kutakin!" on yksi sisustuskärpäsen kantavimmista sisustusmetodeista. Mikään ei ole täällä koskaan lopullisella paikallaan, vaan aika muuttaa tavarat milloin minnekin! Yksi varsinainen "vaihtuvan näyttelyn seinä" on tämä keittiön ikkunoiden välissä oleva kaistale, joka kokee muodonmuutoksen varsin tiuhaan tahtiin. Nyt naputin seinälle pari naulaa lisää (osa nauloista olikin jo valmiiksi oikealla paikalla;) ja laitoin siihen kellokokoelmani esille. Ja ajatelkaa; vielä ainakin neljä kelloa jäi muihin huoneisiin! Siis kuinka monta kelloa yksi perhe tarvitsee? Eikä me ainakan silti keritä ikinä tehdä juuri mitään...!?
Kelloista melkein jokatoinen on Ikeasta, ja nuo TOSI ihanat kirpparilta.

17 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

ihan mahtava idea jälleen kerran :)

bubble kirjoitti...

Mieletöntä! :)

Purnukka kirjoitti...

Hmm. Itsekki olen huomannut että meillekki alkanu kertyä nuita kelloja, jotta kai sitä on jotenki niihin ihastunu. . . Hyvä idea laittaa ne yheksi asetelmaksi. Kohta kuuluu pauke täälläki :D

Sari. kirjoitti...

Ihana idea!Minua niin huvitti, kun kirjoitit, ettette silti ehdi tehdä mitään. Juuri tänään kuulin lauseen "teillä on kellot - meillä on aika". Niinpä?Kellotaide on jokatapauksessa sopivan ajatonta :)

Pilvitarha kirjoitti...

Hyvän näköinen kellokokoelma!Kauhean tutulta kuulostaa tuo tavaroiden vaeltelu. Jostain syystä se siirtely vain on niin mukavaa :)

Tiia kirjoitti...

Vitsit on kyl hyvän näkönen kellosetti!En muista oonko kommentoinut blogiasi aikasemmin, tullut seurailtua kyllä jo jonkin aikaa.Karsin hetki sitten blogeja joiden lukijaksi olin listautunut, suuri osa on hirvittävän samanlaisia ja samat jutut kiertää vähän eri lailla kirjoitettuna ja kuvattuna. Sulta sentään saa Ihan Oikeita Ideoita! Kiitos siitä :)

Huvinvuoksi Emilia kirjoitti...

Kellofani ilmoittautuu, koitin joskus laskeskella pienehkön asuntomme kelloja -menin laskuisa sekaisin! Taas on puolet väärissä ajoissa..Joka huoneessa vähintään pari kelloa oltava (eteinen ja vessahan on myös huoneita;) ja silti myöhästellään meilläkin. Tosin isäntä ei. Ja se muuten inhoaa kellojen tikitystä! Joten makkarissa on vain 2 digikelloa:(

Susanna kirjoitti...

Näyttää hyvältä! Miltä kuulostaa? Tikittääkö jokainen eri tahtiin? :-D

Lumo kirjoitti...

Kodin ulkopuolella kello on aina ranteessa, kotiin tullesssa otan sen heti pois. Kotona kun joka huoneessa on kello, jopa kylpyhuonessa... Välillä teksisi hyvää olla pari viikkoa vapaalla ilman kelloa.

Parolan asema kirjoitti...

Hieno kokonaisuus! Tuossa onkin ideaa, että vanhatkin vekkarit seinälle, meillä tällä hetkellä vain laatikossa kun seilaisivat muuten päättöminä ympäriinsä, tämä on todella hyvä idea!

sanna kirjoitti...

Wau. Täällä vieraat kysyvät , mistä täällä näkee kellon ;)

Johanna kirjoitti...

Ai, ette ehdi mitään...?! Koko ajanhan teillä tapahtuu ja täytyy kyllä sanoa, että sun ideat on tosi käytännöllisiä ja, niinkuin tämä kelloseinä, kekseliäitä!Ei sulla muuten sattuis olee liitumaalin purkinpohjaa? Voisin ostaa jollain hinnalla kun noihin sulta hankittuihin levyihin ei menis kun vähän. Ja se kaupan hinta on, no, tiedät kyllä...

Eryah kirjoitti...

Hei! Ensimmaista kertaa kommentoin tuon viimeisen ihanan kuvan inspiroimana. Olen ihan herkistyneena taalla, siina yhdistyy kaksi mun intohimoa, raidat ja ympyrat! Ihan varmasti "lainaan" sulta idean, kiitos! :)Ihana blogi!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Joo-o, tuo aika se vaan on kovin valuva käsite... ;) Mutta niin kuin näköjään monilla muillakin, kello on kyllä myös esteettinen esine! Ei se kello useinkaan ole seinällä pelkästään ajan näyttämistä varten! Näistä kelloista osa on vedettäviä, eikä niitä aina jaksa olla vetämässä, vaikka minä kyllä pidän kellon raksutuksesta! Siitä tulee jotenkin kotoisa olo :)...vaikka tämän kelloarmeijan raksutus voisi jo olla aika painostavaakin... Kiitos taas kommenteista :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

...Niin ja Johannalle: harmi vaan, mutta liitutaulumaalia minulla ei ole :( mutta jos haluat ottaa pienen riskin (ja päästä halvalla!), niin osta pieni purkki matta-mustaa ja kokeile toimiiko se liitutaulusta! Kerran olen itse kokeillut, ja ainakin vanerin päällä se toimi muistaakseni aika hyvin. :)

Kultsin kämppä kirjoitti...

Hep, miten hauska kellokollaasi!

Jake kirjoitti...

Hyvä idea!