2.4.2010

Viidakossa

Tanssitassut vinoon ja palmun alle peitto, siellä rusinoita ja keksejä mussuttaa jokainen peikko. Päälle vielä kermavaahtoa kunnon keko, ei ole hullumpaa yksivuotiaana elo! Mukana juhlii myös Majava ja  Panda  meno on välillä hulvatonta... Ei lopu näissä juhlissa pakettinaru tähän, sillä äiti hommasi sitä hirmuisen läjän! Ihmettä riittää myös palloissa näissä, jotka menee rikki sormenpäissä! Välillä kuuluu kamala pauke!; "-Onko viidakossa enää turvallista?" "-Miksi vähenee ilmapallot leikkikaukalosta?
Hetkisen vielä jaksaa touhuta, sitten on aika ainoata vierasta kiittää, "näistä juhlista vielä illaksiki juttua riittää!" Peitellään petiin vielä kerran vauvapaapero, huomenna se on jo ihan oikea taapero! :)

4 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Onnea onnea :) meillä juhlitaan huomenna ykkösiä vaikka virallinen päivä olikin eilen. Kakkupohja vielä uunissa, muuten nää partyt alkaa olemaan valmiit.

Miia kirjoitti...

Meilläkin oli yksivuotiset vähän aikaa sitten ja viidakkoteemaa mietittiin, mutta säästettiin ensi vuodelle. :) Ihanan näköiset pirskeet.

Elli kirjoitti...

Hyva ja kivannakoinen idea tuo kartta tuolla seinalla. Ja sopivatpa sen varit aika mukavasti tuollaiseen kevaiseen pippalointiin! :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

RuusiLiisa; meillä on sitten ihan päivälleen saman ikäiset lapset! Eikä tämä ole mikään aprillipila ;)Onnea myös Miian "vauvalle?" :) ja pirteää kevättä Ellille!