7.4.2010

Raikastus.

Yy..

Kaa...

Koo!

10 kommenttia:

Eppu kirjoitti...

Hieno! Mitä materiaalia laitoit paneelien keskelle ja miten?

Jaana kirjoitti...

IHANA! Kun pläräsi nuo kuvat läpi tuli ihan fiilis, että "keväinen nurmikko, pieni pilvi ja sitten AURINKO!" Ihana!Ihanaa loppuviikkoa sinne suunnalle!- Jaana "Kainuunkadulta"

Kotoilija kirjoitti...

Toi on kevät! Ja kesäkin. Ehdottomasti. Upea. Olen myös kiinnostunut materiaalista...

mapela kirjoitti...

Näppärää! =)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Vanhat tapetin jämäthän tähän on käytetty! Aikaisempi, eli se vihreä löytyi joskus kirpparilta. Ja tämä uusi keltainen on "työsuhde etu", kun väärään mittaan leikatut tapetit jäi tarkoitukseensa käyttämättä... Ensin laitoin palat kiinni sinitarralla, mutta se oli virhe, sillä vanhaan huokoiseen puuhun jäi sinitarrasta rasvaiset läntit :(( Uudet palat kiinnitin teipillä, mutta sekin oli virhe, sillä aamulla palat retkotti lattialla... No, nyt suunnittelin ostavani kaksipuoliteippiä, ja olla lannistumatta! :)

Katalaiina kirjoitti...

Ihanasti raikastui koko huoneen ilme!Niin ja kiitokset peltilevyistä, käy kurkkaamassa blogiani niin näet mihin käyttöön tulivat :)

Anonymous kirjoitti...

keskimmäinen on kaunein, sopii väreihin. kaikkea ai kannata tuunata, tulee ripellys fiilis. kaappi on tosi kaunis, oikea löytö!

Innokas lukijasi kirjoitti...

Hei!Ihan asian vierestä kommnetoin: oletko tietoinen, että blogillasi on paljon haamupäivityksiä blogilistalla? Tämäkin postaus on ilmoittanut olevansa uusi jo noin viisi kertaa. Mistähän se mahtaa johtua?

Anonymous kirjoitti...

En tiedä tykkäätkö "dyykata" mut rajakadun ammattikorkeakoulun takana oli vielä pääsiäisenä roskalava täynnä tavaraa. Olisin ottanut sinertävän metallisen kaapin mutta eipä ollut autoa.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

TODELLAKIN tykkään dyykata! :) Se on ihan lempi puuhaani ja suuntaan nenäni heti tänään sinne! Kiitos vinkistä :)Ja noista haamupäivityksistä on minulle kerrottu joskus aiemminkin, mutta en kyllä yhtään tiedä mistä on kysymys? Täytynee ottaa yhteyttä ylläpitoon... kiitos myös tästä vinkistä ;)