2.1.2010

Nämä jutut jäi kirjoittamattaTässä kuvia menneeltä vuodelta. Nämä oli vähällä jäädä sinne "sisustuskärpänen2009"-kansioon, kelpaamattomiksi ja unohdetuiksi. Kaikki on jossain vaiheessa otettu tätä blogia varten, mutta jäänyt vaille jutun juurta tai muuten todettu mitättömiksi. Uusi vuosi ja uudet kuvat, eli eipä näistä sen enempää.

Tulevista kuvista voinkin jo paljastaa sen verran, että ne on otettu uudella, Joulupukin tuomalla kameralla!! Tämä Canon Eos 500D on ensimmäinen järkkärikamerani, ja olen intoa ja uteliaisuutta täynnä, kuin teinityttö uuden poikaystävän kainalossa! Ja nimenomaan näin päin, että minä kainalossa, sillä tuntuu, että tällä hetkellä kamera vie minua enkä minä sitä. Mutta hiljalleen tutustun tähän uuteen vekottimeen, ja salakavalasti vielä otan siitä niskalenkin ja kesytän sen. Ja sitten se tottelee kiltisti minua :)

7 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Toivottavasti saat "selätettyä"kamerasi,että pääsemme nauttimaan kauniista kuvistasi ja kodistasi.Kaunista uutta vuotta kamera(n) kainalossa.

kati kirjoitti...

tosi kiva blogi sulla ja tykkään tosi paljon sinun tavastasi sisustaa <3 (:

Suvi / vähän vinoon kirjoitti...

Minulla kesti todella kauan, että pääsin sinuiksi ensimmäisen järkkärini kanssa. Mutta alkukömmellysten jälkeen olimmekin ylimpiä ystäviä eikä peruspokkareihin ollut sen jälkeen enää paluuta :)Ihania nämä pikkukuvista tehdyt kollaasit!

Jaana kirjoitti...

Jäin miettimään oliko se pupu jossain ämpärissä likoomassa vai??Hyvä kamera on kyllä upee juttu, sillä innostuu aivan uudella tavoin ottamaan kuvia blogiin, harjoitus tekee mestarin...Odotan innolla uusia kuvia...Hyvää Uutta Vuotta!!!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

:)) Pupu on tosiaan pesulla! Ja hyvää uutta vuotta myös sinne Andorraan! :)

Heidi kirjoitti...

Vihdoin poikkean blogiisi niin, että jätän kommenttini. Onnittelut järkkäristä, mullekkin pukki toi ekan järkkärin, eos 50d:n, joskin etukäteen jo. Minäkin yritän pikkuhiljaa tutustua uuteen kamuun ja löytää aikaa tutustua kaikkiin sen ominaisuuksiin.Hyvää alkanutta vuotta.

Anonymous kirjoitti...

hei!ihana blogi sinulla! vasta löysin tänne ja nyt jo pää pyörällä...kysyisin minkä niminen on tuo kangas pikkukuvassa jossa on murokulhot pinossa lusikoineen kankaan päällä? tosi herkullisen värinen! nyt menen tutkimaan lisää