30.12.2009

Uusi aika alkaa
Ihan kohta on taas aikaa aloittaa alusta. Voi tehdä uusia lupauksia ja suunnitella uusia kuvioita. Minulla kuviot jatkuu kovin samanlaisina kuin tänäkin vuonna. Päätin juuri jatkaa hoitovapaatani äitiysloman päälle vielä ainakin reilun vuoden. Ihanaa keskittyä rauhassa lapsiin ja kotiin. Aika töissä, saa tulevana vuonna tikittää ihan omaa tahtiaan, minä himmailen täällä kotona :) Muutenkin yritän ottaa elämässä kaiken "kevyemmin" ja hitaammin! Löysin kirpparilta yhdellä kerralla näin monta hellyttävää vanhaa kelloa, jotka myös käy kukin ihan omaa aikaansa. Jatkossa voin siis valita vapaasti minkä kellon aika käy minulle parhaiten :)

12 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Ooo, aivan ihania kelloja! Olisin itsekin ostanut kerralla kaikki, jos olisi tuollainen joukko tullut vastaan. Mies olisi saattanut kyllä vieressä pyöritellä silmiään :DJa muutenkin kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, kannatan himmailua :)

Tiivi kirjoitti...

Vanhoissa kelloissa on jotenkin hauskemmat numerot ja viisarit kuin uusissa :)

PikkuBertta kirjoitti...

Ihania kelloja,oikein aika pysähtyy noita katsellessa ja etenkin muistellessa,että olikos meilläkin noita joskus...niin tutun näköisiä....Ja mukavaa kun panostat lapsiin ja annat heille nyt sitä aikaa mitä he tarvitsevat elämäneväiksi...Onnellista Uutta Vuotta toivottelen:)

Suki kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta! Onnen nainen, että pystyt jatkamaan hoitovapaata - nauti, nauti!Ja ihania kelloja!

Helena kirjoitti...

Vähänkö mahtava idea, ei tarviikkaan enää herätä ekaan kellon soittoon, ja toisaalta voi venyttää työpäivää muutamalla tunnilla tarvittaessa. Ei enää aikaongelmia.. Kiitos!! Ratkaisu kaikkiin aika- ja sressiongelmiin!

anrinko kirjoitti...

Himmailua kannatan. =)Olen samaa tehnyt nyt reilun 7vuotta lasten kanssa kotona, enkä vaihtaisi mihinkään.Enkä ole himmailua lopettamassa...toivottavasti ihan lähivuosinakaan...Tää aika lasten ollessa pieniä menee niin nopeasti. Liian nopeasti.

RuusuLiisa kirjoitti...

Hyvää 'himmailua' ;) samat on suunnitelmat; hoitovapaa alkaa helmikuun alussa ja kestää ainakin syksyyn 2011. Melkoinen kellokokoelma- itse ajattelin hävittää kaikki kellot meiltä :D omaan tahtiin silloinkin?!

Susanna kirjoitti...

Tosi makea kellorivistö! Tikittääkö ne kaikki? Vanhat kellot pitää joskus niin kauheeta metakkaa.

nelio kirjoitti...

Upea viisaririvi! Ajasta viis, kotona oleilu ilman turhia aikatauluja on parasta mitä tiedän. Kiireetöntä Uutta Vuotta!

Anu kirjoitti...

Ooohhhh....!Ihastuttava kellojengi. =)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

:DD Meillä kyllä mies on mukana monessa keräilyvillityksessä, mutta näille kelloille hänkin pyöritteli jostain syystä silmiään?! ;)Mutta ihanaa, että teillä muillakin on aikaa, tai ainakin aikomus olla "ajatta"! Toisaalta ymmärrän kyllä hyvin myös sitä, että joskus vaan aikataulut painaa päälle ja on pakko taipua viisareiden tahtoon... Aikansa kutakin ja toivotaan että aikaa riittää!! :)

Niina kirjoitti...

Ihanat kellot ja hyvä päätös. Minun pitää varmaan tehdä vielä yksi lapsi, että saa jäädä himmailemaan. Tahtia aion myös hidastaa tänä vuonna!