3.1.2010

JätskitJouluripellykset on pikkuhiljaa kerätty pois ja talven teematavaroita alettu haeskella tilalle. Teemaan tai ei, niin ainakin pakkasten puolesta nämä jätskit pitää pintansa myös näin tammikuussa. Ne roikkuu pienten tyttöjen makkarin katossa ja on ommeltu jämätilkuista.
Ihan itse tein! vaikka olenkin tällaisten ompelutöiden äärellä yleensä aivan hermot riekaleina. Visiot kun tuppaa aina olemaan vähän suureellisia ompelutaitoihin nähden...
Täällä bloglandiassa (hauska sana, en kuitenkaan muista kenen blogista sen nappasin:)) on monia ihania ja herkullisia malleja näistä "leikkisyötävistä". Niiden innoittamana minäkin päätin esitellä omat väkerrykseni. Aiemmin tässä hengareista kasatussa mobilessa roikkui lasinaluset.

3 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Hei! Olen uusi blogisi lukija. Innoissani olen selaillut vanhoja postauksiasi ja pidän totisesti tyylistäsi! Mistä mahtaa olla peräisin olohuoneesi tumma kirjahylly?(postauksessani 10.5.2009). Olen etsiskellyt juuri tuollaista omaan kotiini.terv. Jaana

Susanna kirjoitti...

Onhan herkullisia jatskejä! Ja kiva ja simppeli idea tehdä parista henkarista mobile.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Jaana! Kiva, että olet löytänyt tänne :) Meidän musta kirjahylly (nykyään jo muuttanut makkariin)on ostettu Kodin Ykkösiltä, mutta valitettavasti sitä tuskin enää sieltä kautta saa :( Me ostimme silloin myymälän mallin, kun sarja poistui valikoimista. Mutta toki kannattaa kysyä! Jos en ihan väärin muista, olisikohan sarjan nimi ollut Caroline?