12.2.2015

Amppelin hevimpi versio
Tykkään ihmisistä jotka tietävät oman tyylinsä! Kun halusin tehdä mustia trikooamppelita mustista T-paidoista, tiesin heti kenen puoleen kääntyä. 
Parin päivän päästä minulle toimitettiin muovikassillinen käytettyjä mustia, kuvattomia T-paitoja ja pääsin toteuttamaan ideani.

Kun ryhdyin leikkaamaan paitoja naruiksi, ilahduin vielä suuresti kun huomasin että näissä T-paidoissa ei ollut ollenkaan sivusaumoja! Tällaisista trikoista saa leikattua yhtenäistä tasaista narua.


TÄÄLTÄ löytyy toissa keväänä tekemäni ohje amppeliden solmimiseen ja TÄÄLTÄ kuvia kirjavista trikooamppleista, joita väkersin samana keväänä.


Viherkasvit ostin Viherlandiasta ja siinä on ainakin Muraatti, Liisantyyny, Nauhapensas ja pari mehikasvia. Katsotaan miten ne viihtyy... Sekaan meinaan laittaa vielä pari tyhjää ruukkua, joihin voi laittaa kaupasta ostetut syötäväksi tarkoitetut ruukkusalaatit ja rukolat.


Kiitos vielä T-paitojen luovuttajalle. Ja jos haluat yllättää ihanan vaimosi tällaisella "astetta hevimmällä" trikooamppelilla, niin tervetuloa hakemaan meiltä, naruja on vielä paljon jäljellä! :)3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihania :) Täältä löytyy myös omia trikooamppeleita - kivoja tehdä ja saa hieman rouheampia aikaiseksi itse tekemällä!

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Nämä ovat olleet to do-listalla jo tovin. Tosin ei minulla ole kukkiakaan, joten täytyy varmaan minunkin painella Viherlandiaan tai Plantageniin.

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Upeita!! Ensi kertaa täällä blogissa ja heti inspis iski!