7.2.2015

Oikea olohuone

Olisiko olohuoneen nimi tullut siitä, että siellä ollaan jouten? Ei meidän edellisessä postauksessa esitellyssä olohuoneessa kyllä olla jouten. Siellä viikataan pyykkiä, tarkastetaan läksyjä, kirjoitellaan sähköposteja ja jututetaan vieraita.

Sitten kun ollaan vaan ihan jouten, laskeudutaan alakerran olkkariin. Alakerran olkkari oli alunperin vain ylimääräinen huone. Kun sinne vietiin telkkari ja sohva, tuli siitä hetkessä rauhaisa lepopaikka. Lastenhuoneet, keittiön kolinat ja kylppärin lorinat jäävät yläkertaan.


Alakerta on osittain maan alla ja tänne pääsee päivänvalo vain kapeista kellarinikkunoista. 
Paksujen samettiverhojen taakse kätkeytyy peräti viisi ovea! Ne ovat vähän kuin salakäytäviä; yksi ovi johtaa portaikkoon, toinen meidän makuuhuoneeseen, kolmas pyykkituvalle ja loput varastotiloihin. Paksut samettiverhot hankittiin akustiikan takia.


Lähes joka ilta kun lapset on saatu sänkyihin, täällä pyörii elokuva. Kohta menee 1000 elokuvan raja rikki! Joskus aina naureskellaan että "me harrastetaan niin kuin pariskuntana aktiivisesti kulttuuria!" ....mutta eihän siinä oikestaan mitään naureskelemista ole, tottahan se on :)

Minä tykkään myös laulaa. Balladit luonnistuvat parhaiten kun ääni toistuu mixerin kautta kaikuisana. Tampuriin on ainut soitin jota osaan soittaa, vaikka se ei kyllä edes taida kaikkien mielestä olla mikään oikea soitin...? :)
1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hitsit, arvostan hurjasti tuollaista tilaa ja mahdollisuutta viettää sitä omaa laatuaikaa kotona ilman, että lapset häiriintyis :)