16.8.2014

Kypsä

 
 
 
 
 
 
 
 

Kesä on nyt kypsä, rento ja täyteläinen.  
 
Pihamaalla kesän suurin yllättäjä oli viinikärhö, joka oli pelkkä ruskea tikku aina heinäkuulle asti. Nyt viime viikot se on ottanut kiinni alkukesän uinailuja ja kietonut itseään ahkerasti valkoisen rautakaiteen ympärille. Tänään huomasin että siinä on myös kukkanuppuja, jee se elää sittenkin!
 
Punaiset puurappuset on puretun päiväkodin pihaliukumäestä. Ne sopivat tuohon rinteeseen mitoiltaan ihan JUST! Ajattelin maalata rappuset harmaaksi, mutta eihän ne sitten enää olisi noin söpöt, eli jääköön punaisiksi!
 
Polyrottinkiset ulkokalusteet ovat olleet niin kestäviä, että olen niihin jo ihan kypsä. Mutta kun eivät ne mene miksikään, vaikka ovat ulkona kesät talvet, niin ei kai niitä voi lähteä vaihtamaan!? Kauniit, mustat puiset aurinkolaverit puolestaan vetelevät viimeisiään... joku ei ole öljynnyt ja hoitanut?! ;)
 
 
 
Kukkasia ei paljonkaan meidän pihamaalla ole, jokunen lilja ja angervo. Minua haastateltiin tässä kesällä ja kysyttiin että millainen on unelmieni piha?  Vastasin: ”Sademetsä suomalaisilla elementeillä.”

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Niin ihania kuvia puutarhasta! Vehreää ja kaunista. Ja juu, rappuset ovat punaisina aika nätit :)