22.8.2014

Töissä

 
 
 
 
  
Työhuoneen seinässä on taas uusi tapetti.
 
Kaunis vesivärimaalattu salmiakkikuvioinen tapetti on ....trin-tidi din-ti-didin...??? No tietenkin Elloksen verkkokaupasta ihan niin kuin kaikki IHANA nykyään!?
 
 
Sinapin värinen keinonahkainen Kilta-tuoli olikin ihan sattumalta aika kiva leikkisän mustavalkoisen tapetin kanssa. Naapurin Taide- ja kehyskeskuksesta saimme seinälle lainaan Ulla Aatisen sinapin värisen grafiikantyön.
 
 
Housuhenkarissa roikkuu Riikka Kantinkosken pieni juliste, jonka ötökkäjengi on maalattu samalla tyylillä kuin tapetin salmiakkikuviot!
 
 
Ihanaa mennä taas maanantaina töihin kun on jotain uutta! Mitähän muuta uuteen sisustukseen voisi vielä lisätä? Jotain ihania ruskeita lasipulloja ja niihin mustat kruunukynttilät?
 
 

7 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Kyllä nyt kelpaa työskennellä iloisin mielin kun on niin magee työhuone. Käy pian niin että toivoo pian pääsevänsä takaisin sorvinäärelle kun tulee "liian hienoa". :) Hehhh.

JohannaL kirjoitti...

Aivan ihana tapetti!

Riina/ComproVisual kirjoitti...

Inspiroivassa työhuoneessa työtkin sujuu kuin siivillä.

With all my love- blogin Jenna kirjoitti...

tapetti on ihana, oon sitä vähän tiiraillut ;)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Tapetti on söpö ja sitä löytyy myös muissa väreissä. Eilen ruuvasin seinälle vielä sarvet ja helmiä, saisin(pa)/kohan ne ihan valokuvattua tänne blogiin? Saapa nähdä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onko tuossa tapetissa miten vahva muovipinta? Vai onko enemmän paperimainen? Mistään en ole löytänyt mainintaa moisesta, enkä ole tapettia vielä arvannut tilata...
-Eevi

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Tapetti on enemmän paperinen. Pinta on hyvin matta ja asentaessa siitä jopa lähti mustaa väriä käsiin. Mutta nyt tuossa seinällä kuivana väri ei kyllä lähde liukumaan mihinkään... :)