6.4.2014

Paluu tulevaisuuteen (vai menneeseen?)

 
 
 
 (kuva: hullutpaivat.com)
 
Löysinkö palan menneisyyttä vai tulevaa, kun käteeni osui jatkojohto jonka voi vetää sopivan mittaiseksi muovikotelon sisältä!?!
Kansi- ja pohjaosaa erisuuntiin liikuttelemalla johto kelautuu taas takaisin kotelon sisälle. Kaiken hienouden kukkuraksi pyöreän kotelon takana on vielä koukku, jotta sen voi ripustaa myös seinälle haluttuun korkeuteen!
 
 
Tämän hienon esineen ulkoinen habitus viittaa siihen että kyseessä olisi pala menneisyyttä. Testasin onko laite edelleen toimiva ja yhdenmukainen nykytöpseleiden kanssa, ja oli se! Dokumentoin kokeen teille ja kuten näette; T-valo palaa.
 
 
Uusin Stockmannin Galna Dagar kuvasto puolestaan kallistaa epäilykseni siihen suuntaan että kyseessä olisi kuitenkin pala tulevaisuutta. Kuvastossa nimittäin kerrotaan että värikkäät jatkojohdot ovat tulossa myyntiin vasta lauantaina.
Eli jos vasta lauantaina saa värillisiä johtoja, niin tällainen seinälle ripustettava, haluttuun mittaan kelattava jatkojohtomalli on ehkä jostain 2030-luvulta?
 
Mitä te luulette?
Oletteko kokeneet jotain yhtä yliluonnollista joskus, ja kuinka käsittelitte sen? ;)
 


6 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kyllähän tuo aika scifiltä kuulostaa! Se voi olla tulevaisuudessa valmistettu, mutta ulkomuodoltaan retromallistoa. Ei voi olla niin, että menneisyydessä olisi valmistettu kaikkien jatkojohtosotkujen ratkaisu. Olisiko jotain tukiryhmää vastaavaa kokeneille???

Ninian By Hanna-Riikka kirjoitti...

Uuu.. melekoista ;). Mä tahdon myös löytää moisen. Missäs tulevaisuuden putiikissa olet käynyt?

Hannastiina kirjoitti...

Meillä oli tollanen kotona kultaisella 70-luvulla... Niin nerokas et miksiköhän enään ei myynnissä...

Anna / Iloni kirjoitti...

Kyllä se vaan niin on, että ennen osattiin! Toivotaan, että tulevaisuudessa on paljon ennenvanhaan-mentaliteettia palautuneena! ;)

Unknown kirjoitti...

Tosta tulee väkisinkin ala-aste mieleen. Muistan lävästi,kun opettaja pyysi aina jonkun avuksi siirtämään ison tv-vaunun luokkahuoneeseen ja sit vedettiin kelasta johtoa. Ne oli kyllä muistaakseni puna-mustia väritykseltään. Eipä oo enää hetkeen näkynyt putkitelkkaria, tv-vaunua, vhs-nauhuria tai johtokelaakaan :)
Minäkö muka vanha??

Piia kirjoitti...

Aivan mahtava! Tuossa ois hyvä tuoteidea, kun joku ymmärtäis ottaa uustuotantoon :o

Tykkään kelattavan johdon lisäksi tuosta pyöreästä muodosta! Paljon kivempi kuin ne nykyaikaiset puikulat.