5.4.2014

Kohta koululaisen oma huone!

 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyt tuli paljon kuvia, mutta olen niin innoissani, kun pitkästä aikaa taas löydän iloa oman kodin laittamisesta ja kuvaamisesta! :) 
 
 
Kohteena on kohta koululaisen huone, jonne hän itse valitsi tapetin. Minä toin näytille kolme tapettikirjaa ja niistä hän valitsi tämän mustapohjaisen Hanna Werning / Solkoja nimisen tapetin. Viime hetkillä yritin vielä varovasti esitellä paria muutakin vaihtoehtoa, mutta onneksi tyttö taitaa olla vieläkin itsepäisempi kuin minä, sillä Solkoja näyttää seinällä tosi hienolta.
 
Olen tapetoinut aika monta seinää, mutta tässä tapetissa kuviokohdistus oli niin iso ja toistui vain joka toisessa vuodassa, että matikkapää oli kovilla. Lopulta tapetti sitten loppuikin kesken ja tein luovan ratkaisun (seitsemäs kuva)! Tauluhyllyt varaston nurkassa muistui mieleen oikealla hetkellä ja niiden mittakin passasi juuri sopivasti oven päälle.
 
 
Vanha rautainen sairaalan sänky on ensimmäinen kalustehankintani. Sänky osui silmiini naapurin häkkivarastosta silloin kun olin n. 15 v. Kävin pimputtamassa naapurin ovikelloa ja kysyin voisinko ostaa sängyn. En muista mitä hämmentynyt naapuri sängystä teinitytöltä pyysi, mutta ei minulla kyllä tuohon aikaan karkkirahoja suurempia summia ollut?!
Sänky on niin korkea, että "kohta koululainen" toi sen viereen jakkaran, jotta sänkyyn kiipeäminen käy helpommin.
 
 
Kirjoituspöydän päällä oleva valkoinen GWS reikälevy täyttyy varmasti äkkiä kaikista aarteista ja tärkeistä jutuista. Myös turkoosin puunaulakon päälle voi laittaa aarteita, joihin pikkusiskon ei tarvitse ylettyä!
Yhteiset lelut, pelit ja kirjat on vanhassa leikkihuoneessa, eli nykyisessä kuopuksen huoneessa. Tässä pienessä, ison koululaisen huoneessa on vain "isojen tyttöjen juttuja"!
 
 
Yövalot kieputin yöpöydän jalkojen ympärille ja sängylle toin pyöreän, tapetin rönsyilevyyttä toistavan pinkin silkkityynyn.
 
 
Tästä eteenpäin tyttö saa kuitenkin sisustaa huonetta oman makunsa mukaan. Hänellä on selvästi omia mielipiteitä myös sisustuksesta ja se on tullut useaan otteeseen selväksi! Aamulla sovimme että saan lainata hänen huonetta bloggailua varten siksi aikaa kun hän itse on iskän kanssa moottoripyörämessuilla...
 
...eli kiitos! Ja jos saan luvan, niin laitan kuvia taas joskus teillekin siitä miten huoneen sisustushommat etenevät!? :)
 
 
 
 

6 kommenttia:

Nalle kirjoitti...

Siskolla on työhuoneessa Hanna Werningin Kvitter. Siinä on samaa tunnelmaa. Sänky, naulakko ja tyyny on namuja myös!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Todella ihana huone...ja tuo tapetti ON vaan niin hieno!!

Mari [onnenapiloita.blogspot.fi] kirjoitti...

Ompa ihanan raikas huone. Tuolla varmasti viihtyy!

AnKa kirjoitti...

Tuo tapetti on kyllä namu! Meilläkin harkittiin noita, mutta tyttöset valitsi toisin.

Anna / Iloni kirjoitti...

Herkku tapetti ehdottomasti! Kiitos sänkytarinasta, ehkä itsekin kehtaan mennä rimpauttamaan ovikelloa, kun olen ihastellut naapurihäkkivaraston upeita tuoleja...;) Makuuhuoneessa on jotain samaa kun meidän poitsun huoneessa, jossa myös syvänsävyinen tapetti ja vanha naulakko hyllynä. Hyvää makua havaittavissa! ;)

http://kotiani.blogspot.fi

elina kirjoitti...

Waude!! Sanoo tämän koululaisen eskariope :)