24.7.2013

Iloinen unisieppari

sisustuskarpanen_unisieppari_5

sisustuskarpanen_unisieppari_6

sisustuskarpanen_unisieppari_1

sisustuskarpanen_unisieppari_3

sisustuskarpanen_unisieppari_2

Onnellinen lapsuus = Ei enää ikinä painajaisia?? Yksi käytännön juttu on kuitenkin vielä selvittämättä. Täytyykö unisieppari joskus tyhjentää? Ja minne ne pahat unet sitten kipataan?

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Bongasin seinältä maalatut sarvet :) Minäkin maalailin justiinsa viimeviikolla yksiä sarvia valkoisiksi.

aNNa kirjoitti...

Tyttö näki unisiepparin ekaa kertaa joku viikko sitten kaupungilla On siitä asti kärttäny ittelleen sellaista. Ei kai se olisi ku tehdä ..niimpä taidan tästä intaantuneena :)

Saija kirjoitti...

Ihanan näköinen unisieppari! Olen siepparin tarinoiden avulla saanut kerran veljenpoikanikin nukahtamaan. :) Vastaus kysymykseesi, unisiepparia ei tarvitse tyhjentää, sillä pahat unet valuvat aamukasteen mukana äitimaahan. ;)

Anu kirjoitti...

Ihana blogi sinulla. Ajatus unisieppariin. Se täytyy tehdä materiaalista, mikä ajanmyötä hajoaa,maatuu,kompostoituu. Sen hajoaminen ja poistuminen tyhjentää unisiepparin pahat unet sen omistajan taholta. Eli siitä ei saa tehdä ikuista, vaan aikaajoin tehdä uusi:)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Hei kiitos! :) ...paiti että nyt kyllä menee koko sieppri uusiksi. Tai sitten en vaan alakaan taikauskoiseksi tässä asiassa ;) Uskomatonta muuten että tänään näin ihan oikea intiaanin! Sellaisen isonenäisen, pitkätukkaisen ja leppoisan, jolla oli selvästi aito asenne. Vaikka en minä kyllä itseasiassa tiedä intiaaneista mitään, paitsi mitä nyt niinkuin saduista ja elokuvista olen kuullut... :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos! :) Ihania tarinoita! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Jee! Tuunaus kunniaan! :)