26.7.2013

Rompetori

sisustuskarpanen_rompetori_1

sisustuskarpanen_rompetori_2

sisustuskarpanen_rompetori_3

sisustuskarpanen_rompetori_5

Äkkiä piti tulla tekemään tämä jokavuotinen "perinnepostaus" Saarijärven Rompetorista! Minä kävin koluamassa parhaat löydöy jo tänään, eli teremenemäst te muut huomenna tai sunnuntaina ;D.

Paikka on Saarijärven Ahvenlammen leirintäalue ja ainakin tänään tarjonta oli hyvää ja hinnat matalat. Osa myyjistä tulee paikalle vasta illalla tai huomenna aamulla, eli oikeasti ette ole vielä yhtään myöhässä! :)

Tässä minun tämän vuoden löydöt listattuna paremmuusjärjestyksessä:

1. Hartwallin pullokoriteline johon mahtuu kolme koria (tai jotain muuta?) alekkain.

2. Tosi isot poron?/peuran?/ kauriin? sarvet. Joku on liimannut ostan kohdalle typerän tekoturkiksen, mutta sen rempaisen irti heti ensitöikseni!

3. Nippu vanhoja virolaisia rekkareita.

4. Tuulessa pyörivä AUKI-kyltti jonka vien kioskin oven ulkopuolelle Yliopistonkadun varteen.

5. Keittiön peltikaapin värinen kahvipurkki.

6. Peltisakset.

7. Kaksi kaunista termospulloa.

8. Neliskulmainen valkoinen peltitarjotin jossa on retrot kukat.

9. Kaksi punaista Koffin muovikoria (Nämä loput on isäkärpäsen löytöjä, eli näitä en osaa oikein listata... Koffin korit on kuulemma menossa autotalliin liima-, Crc-, spaymaali- ja muiden pullojen ja tuubien säilyttämiseen.)

10. Nostalginen numerolappu joka muistuttaa lapsuuden urheilukilpailuista.

11. Arabian olutlasit ja nippu pahvisia lasinalusia.

(Lisätty jälkeenpäin: Pakko oli vielä tulla lisäämmän että koko tapahtumaa ajatellen hinnat ei ollut niinkään halvat, vaan vaihtelevat! Osa myi halvalla, mutta osa puolestaan tosi kalliilla...)

 

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Voi..huippuja aarteita..ai,ai...olit siis oikeessa paikassa siihen kuuluisaan oikeeseen aikaan :) Toivon hartahasti että voin tulla livenä ihastelemaan AUKI-kyltin kauneutta...sitten syyskuussa, maratoni-häppeningin aikaan!! Odotan tätä matkaa yhtä hartaasti kuin edellistä...:) :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Sitten nähdään!? :)

Anna kirjoitti...

Aijai, mitä löytöjä! Tuo Jaffa-"teline" on ihan ykkönen! Uskaltaako kysyä paljon teline maksoi? ;) En ole moisilla rompetoreilla koskaan käynyt, olen ajatellut että sielä on vain jotain moottoripyörä "krääsää", mutta näköjään muutakin tarpeellista sieltä löytyy.