22.7.2013

Melkein salaisuus...

sisustuskarpanen_esta_4

sisustuskarpanen_esta_5

sisustuskarpanen_esta_1

Minä olen kyllä maailman huonoin pitämään salaisuuksia! Tai en minä tietenkään mitään toisten henkilökohtaisia juttuja lavertele, mutta kaikki mukavat jutut on mielestäni liian ainutlaatuisia ja harvinaisia salailtaviksi!?

 

Tämän eteisen uuden tapetin ajattelin esitellä teille vasta sitten kun siitä on ensin ollut kuvat Divaani lehdessä, Bloggaajan projekti-palstalla, mutta mitäpä tätä nyt enää hilloamaan! Johan tapetti on ollut seinällä jo viisi päivää, eli salailut sikseen! :)

Myös eteisen uusi sisustus on jo valmis, mutta ne kuvat yritän malttaa jemmata tuonnemmaksi. :)

 

Tapetti on Estan Bubbles kirjasta ja se on kyllä mielestäni aivan ihana myös seinälllä! Estan tapetteja myy ainakin täällä Jyväskylässä Värisilmä liike Oro.

Kuvio on aika uskaliaan trendikäs ja hieman psykedeelinen(?) mutta kyllä eteiseen uskaltaa pienessä myötälaitaisessakin astua, testattu on... ;)

9 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Ihana! Minä olen valinnut tuon saman meidän uuden kodin eteiseen! Kiva nähdä noista kuvista miltä se näyttää seinällä :)

Heta kirjoitti...

Niin nimettömänä kirjoitteli siis facebook Tuunanen :)

Marjut kirjoitti...

Ooh, upea ja rohkea on! Tulee mieleen Twin Peaks :)

POMPOM kirjoitti...

Huippuhiano! Jopas muuttui!

Anonymous kirjoitti...

Eih, mulle iskee migreeni jo näitä kuvia katsellessa! En voisi tulla teidän eteiseen ollenkaan. :(

Sisustuskärpänen kirjoitti...

JEE! :) Laitahan valmiista eteisestä kuvia Facebookiin niin pääsen näkemään!? ...tai sitten voitaisi taas pitkästä aikaa kyläillä? Olettekos te muuten käynyt meillä ollenkaan? Jos ette, niin kutsu tulee tässä, otahan koppi! :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

:) mä en ikinä katsonut Twin Peaksia... mutta oletan että siinä oli samanlainen seinä? Nyt kyllä alkoi vähän kiinnostamaan, sehän oli kuulemma tosi hyvä sarja, täytyisköhän hommata DVD-setti... ?

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Oikeasti kuvissa tuo "vilinäefekti" on voimakkaampi kuin luonnossa. Luonnossa katse jotenkin on enemmän myös ympäristössä eikä kuvio silloin heilu. Mutta jos on oikein kunnon migreenialttius, niin ei ole ehkä paras tapettivalinta! Huomasitteko muuten tuolla oven takana pienen "hätäapuratkaisun"? Tapettia oli niin naftisti että oli pakko turvautua leikkaa liimaa askarteluun ja kuviokin koki siinä samalla pienen uudistksen ;)

Heidi kirjoitti...

Vinkki: vaihda noiden kirjainten paikat. MEA = latinan 'minun'.
Esim Pentti Saarikoski, sanataituruuden mies sanoi Miastaan (Mia Berner) "Mia, carissima mea".