19.6.2013

Vilpolan vasen nurkka

sisustuskarpanen_nahkatyyny_2

sisustuskarpanen_nahkatyyny_3

sisustuskarpanen_nahkatyynyt_1

Vilpolan pitkällä penkillä on kaksi uutta nahkatyynyä. Ne on jonkun vanhan sohvan selkänojat. Pinta on ihanasti kulunut ja väri täydellinen; oranssiin vivahtava konjakki?!

Vilpolan kiinteä penkki on sen verran pitkä ja kapea, että mikään valmispatja ei siihen sovi. Määrämittaista superlonpatjaa en ole raaskinut vieläkään ostaa. Tällä hetkellä penkin pehmukkeena on plkästään vanha seeprantalja.

 

Nuo pienet nahkaiset "hatturasiat" on niin pieniä että niihin ei mikään hattu mahdu! Mitähän niissä on aikoinaan säilytetty?
Vuoden -77 keltaisessa almanakassa ei ole yhtään merkintää; eli se lienee ollut hiljainen vuosi...? Meidänkin porukoilla on ollut sutinat jo edellisenä kesänä...

 

Nurkassa olevaan lasipurkkiin on kertynyt vain muutama viinipullon korkki. Pakko varmaan vähän tsempata siinä, keräilijäluonne kun olen! ;D

 

4 kommenttia:

Anna/Kotikolmio kirjoitti...

Ihanat noi hatturasiat.
Sun täytyy nyt juhannuksena pyytää kaikkia tuttuja säilyttämään korkit ja yrittää itsekin korkata mahdollisimman monta pulloa, että saat kokoelmaa kartutettua :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

;D se voi olla että kesäloman lopussa purkki on jo aika täysi..? (hih hih). Vaikka toisaalta, viinipullonkorkit on nykyään aika harvinaisia, kun tosi monet ostaa sen pahvitonkan...

Siirappi kirjoitti...

Nuo rasiat voisi olla alunperin vaikka herrasmiesten kovitettujen irtokaulusten säilytysrasioita? Kokonsa puolesta olisivat ainakin sopivampia niille.

Siirappi kirjoitti...

Niin, piti siis kommentoida myös, että nuo nahkasohvan tyynyt on aika päheet tuossa penkillä ja muutenkin on oikein onnistunut väriyhdistelmä. :)