18.6.2013

Kiitos ...kaikesta!

sisustuskarpanen_kiitos_3

sisustuskarpanen_kiitos_2

sisustuskarpanen_kiitos_4

sisustuskarpanen_kiitos_1Tänä aamuna onnistuin yllättämään itseni aivan totaalisesti!

Kuopus kumpumahainen mutisi aamulla ensimmäisenä peittonsa alta että "milloin se meidän kesäloma oikein alkaa?" "No vielä kolme päivää... mutta pidetäänkö tänään kotipäivä?!" sanoin minä.

Niin me sitten jäätiin tyttöjen kanssa kotiin ja minä vein aamukahvit, tietokoneen, kalenterin ja puhelimen vilpolaan, pihan perälle ja pystytin tänne kotitoimiston!

 

Toden sanoakseni työteho on ollut vain puolikasta, sillä jatkuvasti pitää katsoa/kuunnella/antaa/pyyhkiä/puhaltaa tai sanoa jotain. Mutta toisaalta, olen saanut myös olla puoliteholla lasten kanssa, jotka ovat yleensä kaikki arkipäivät aamusta iltaan päiväkodissa.

Lapset on selvästi jo väsyneitä pitkään kevääseen, mutta meidän aikuisten työnantajia ei näyttäisi väsyttävän vielä ollenkaan!? Useasti olen miettinyt että on tämä elämä kyllä kaikkineen sellaista hullunmyllyä, että ei se ole mikään ihme että tähän lopulta kuolee.

Tänään saatiin kuitenkin taas vähän lisäaikaa, sillä ollaan ehditty myös herkutella, hoitaa kauneutta ja nauraa; siinä on nimittäin kolme hyvää reseptiä pitkään elämään!? ;)

 

Samassa postauksessa kiitän ihanaa ja iloista  Annikaa, joka piti viikonloppuna aivan mahtavan kesätapahtuman ihanassa miljöössä Vihreässä talossa! Päivä oli täynnä yllätyksiä, ihania uusia ja vanhoja tuttuja, hyvää ruokaa ja juomaa, sekä roppa kaupalla hyvää mieltä! Minä onneton tyhmäpää en ottanut mukaan kameraa, mutta käykää katsomassa kuvia tapahtumasta vaikka Pinjan, Marian, Katjan, Johannan tai Saijan blogeista!

Kiitos vielä kaikille, en olisi ikinä uskonut pääseväni tällaiseen joukkoon! Olette ihania kaikki! <3

2 kommenttia:

Korukopan Eija kirjoitti...

Totta puhut, tämä kiiremylläkkä vie kyllä ilon kaikesta.
Yritetään kuitenkin nauttia tästä kesäajasta ja hidastaa edes hitusen.
Ihanaa juhannusta perheellesi!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos Eija ja samaa sinulle! :)