5.12.2012

Jaettu ilo! 

Minulle tulee aika paljon sisustuslehtiä: Koti ja keittiö, Plaza, Avotakka, Divaani, Deko, Glorian Koti...  Selaan lehdet läpi, laitan pöydänkulmalle ja palaan vielä seuraavina päivinä mielenkiintoisimpiin juttuihin. Kun viikko lehden ilmestymisestä on mennyt tuntuu lehti jo aika vanhalta, vaikka samaa lehteä myydään vielä täyttä häkää kauppojen lehtipisteissä!

 

Oih oivaltamisen ilo ja antamisen onni! :Nykyään laitan lehdet pieneen ostoskärryyn ja kärrystä saa lainata uusimpia sisustuslehtiä ilmaiseksi, neljän paivän ajaksi! Ihmisten on ollut vaikea uskoa että jotain saa ilmaiseksi. Minulla on ikäänkuin oma pieni sivukirjasto! :)

 

Pirkka-lehdessä on tällä kertaa kranssi-ideoita. TÄSTÄ linkistä pääsee katsomaan niitä! Jaettu ilo ja idea on parasta!

 

2 kommenttia:

myyrä kirjoitti...

Kauanko tuo on ollut sulla? Toimiiko ja tuleeko lehdet lukukunnossa takaisin? Ihana idea! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Uusi idea tämä vasta on. Ongelmana on pikemminkin ollut se että asiakkaat tai ohikulkijat ei "uskalla" ottaa lehteä lainaan. Se on varmaan jotenkin epäilyttävää jos jotain saa ilmaiseksi?! Mainonta on nykyään niin usein sen verran kieroa että ensin luvataan jotain ilmaiseksi, ja sitten pienellä lukee perässä että "samalla sitoudut ostamaan sen ja sen tuotteen..." :( Tämä minun sivukirjasto on kuitenkin puhtaasti epäkaupallinen ja perustuu ILON JAKAMISEEN! :)