3.12.2012

Piste piste piste

Jollain tavalla joulun odotus on ollut tänä vuonna astetta raskaampaa. Se johtuu tästä kaupallisuuden revittelystä johon minunkin on pienyrittäjänä ollut pakko lähteä mukaan. Ai miten niin pakko? No se nyt vaan on. Tämä ei ole ehkä kovinkaan romanttista, saatika kaupallista puhetta, mutta tämä suora suuni nyt vaan on aina tällainen :). Luvassa on vielä pari postausta täältä kaupalta. Kotipostauksia teen sitten kun ehdin joskus kotiin ;D

 

Piste piste piste-joulukorteissa on hauska tehtävä ja muutenkin kortit on minusta aivan ihanat. Tilasin kortit Visuaalisesti vaativalta kottaraiselta ja ne on kyllä herättänyt paljon kiinnostusta ja hilpeyttä asiakkaissa! Minulla on myynnissä myös paljon haeskeltuja, aitoja kuusenkynttilän pidikkeitä! Industrial henkinen työtuoli on juuri sellainen "projekti" joita päätin olla hankkimatta. Olen huomannut että mitään ihan vähän kunnostettavaa/verhoiltavaa/huollettavaa/maalattavaa tms. EI kannata ottaa myyntiin, sillä projektit jää aina tekemättä! No tämä tuoli nyt kuitenkin lähti matkaani, vaikka ihan vähän sitä kyllä pitäisi verhoilla...

 

Kakkuvuoasta valmistettu peili, vanha paunoja mittaava vaaka tai puinen tennismaila voisi olla hyvä joululahja ihmiselle joka arvostaa yksilöllisyyttä ja kierrätysarvoja!?

 

Rauhallista Itsenäisyyspäivän viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Näyttäääää kivalta. :)

Itse en ole ajatellut tänä vuonna kovinkaan kaupallista joulua, kaikki vanha yritetään käyttää hyödyksi koristelussa ja lahjoissa.

Toivotaan sinulle myös rauhallisempaa joulunodotusta ja itsenäisyyspäivää!:)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Yhtenä jouluna teimme niin että hankimme kaikki lahjat kierrätettynä. Se oli ihan mukavaa, mutta aikaa vievää puuhaa, Vastaanotto oli sataprosenttisesti hyvää! Pakettikortissa kerroimme että tänä vuonna kaikki muutkin saavat meiltä kierrätetyn lahjan. Oi kumpa olisi taas joku joulu aikaa ja voimia toteuttaa tuo... :) Mukavaa viikkoa myös sinulle! :)