19.12.2011

Joulu tulee siivoamallaAika karu otsikko, mutta totta se vain on! Viikonloppuna meillä siivottiin ihan hulluna. Kun viimein oli liesituulettimet suuttimet, pöntön viimeinen mutka, ylähyllyt ja viemäreiden hajulukot kaivettu, niin johan alkoi joulumieli nousta äidinkin poskille!

 

Nyt nautin. Mutta vain hetken. Jokaisen siivouspäivän jälkeen olen superonnellinen tunnin. Mutta kun enimmäinen lelu hiipii salakavalasti olkkarin puolelle,  harkitsen vakavasti kaikkien lasten pois luovuttamista. Toistaiseksi olen vielä kuitenkin  laittanut lasten olemassaolon siisteyden edelle.

 

Joulukoristeet on vielä alakerrassa, mutta huomenna kun puhtauden ihanin kiilto on jo hyvää vauhtia sumentumassa puurotahrojen ja kurajälkien alle, haen koristeet ylös ja annan lasten ripustella pallot ja enkelit pitkin poikin taloa...

 

3 kommenttia:

Maya kirjoitti...

:D niin totta. ja karua.

Tonttu kirjoitti...

Täysin samaa mieltä! Jouluna pitää olla siistinä joka nurkka, Joulu saisi olla useamman kerran vuodessa niin tulisi siivottua yhtä perusteellisesti ;)

Heli kirjoitti...

Kyllä mäkin olen sitä mieltä, että siivous kuuluu jouluun. Tänään on siis meille vissiin tullut joulu.. Ihanaa, kun on siistiä!! Jos huomenna sitten kuusen laittais..