14.12.2011

SuklaataTänä vuonna tarhantädit ja -sedät saa mustikkapiirakan makuista suklaata. Luulisin suklaan tulevan ihan tarpeesee, kun kaiket päivät meidän "kullannuppuja" katselee!

Yksinkertaisuus kunniaan näissäkin lahjoissa. Pyrin aina hankkimaan jotain sellaista joka kuolee/kuihtuu tai katoaa muuten vain pois!

 

Ja olettekos kade? Meidän päikkärissä on tosiaan myös yksi tarhansetä! :)

12 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Samat suunnitelmat, eli suklaalla lahjominen. Tänä vuonna kävin hakemassa Ekolosta. Jotkut olivat väittämän mukaan jopa "probioottisia". Eikös vastustuskyvyn vaihvistaminen ole kaunis ajatus ;) Ja meidän lasten ryhmässä on nyt myös syksyn ollut, jos ei nyt tarhasetä, niin ainakin poika, harjoittelijana. Kiva juttu, että miehiäkin löytyy.

Marja kirjoitti...

Nyt on ihan pakko kommentoida silläkin uhalla, että pidätte täysin nipona ja huumorintajuttomana...tämä allekirjoittanut lastentarhanopettaja joka asuu lähihoitaja-lastentarhanopettajamiehensä kanssa tietää, että siellä päiväkodissa ei tykätä liiemmin siitä täti tai setä-tittelistä, ihan niinkuin sairaanhoitajat ei tykkää olla hoitsuja jne. Mutta suklaasta ne tykkää, etenkin noin ihanasti pakatuista! :) Muutenkin ne tykkää sellaisista muistamisista, jotka tulee pois käytettyä, eikä jää nurkkiin pyörimään ja ihananinta on se, jos muistetaan ylipäätään, on aika harvinaista nykypäivänä. Olen joskus saanut keväällä tiimini kanssa kuohuviinipullon ja se oli todella juhlaa! :) Lämmintä joulunodotusta Sisustuskärpäselle ja kaikille tämän ihanan blogin lukijoille. T: Marja

Paula kirjoitti...

Ihan OK, Marja, sanoo tämä opettajatäti ;) mutta ei hätää; Kyllähän meilläkin siis on LTO, hoitajia ja avustajia.

Ihanko totta, että nykyään harvemmin muistetaan? Se on kyllä väärin. Onhan tämä pientä ja symbolista minunkin muistamiseni, mutta kuitenkin kiva antaa jokin pieni kiitos kuluneesta vuodesta.

Mape kirjoitti...

Nam, mustikkapiirakkasuklaa kuulostaa tosi herkulliselta! :-P Myös lahjuksen ulkokuori miellyttää kovasti silmää...

Meilläkin oli aikoinaan tyttärellä tarhansetä, itseasiassa kaksin kappalein. Upea juttu =)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Se on totta, että tätit ja setät on aina jotenkin "vanhoja?" tai "höppänöitä?" Mutta eipä meistä kukaan taida tätittelyiltä välttyä... Itsekin olen ollut ainakin kaupantäti, naapurintäti ja kummitäti! Ja nykyään olen jo ihan ylpeä tätittelyistä, sanahan sisältää (ainakin minusta) myös hyvin paljon hyvää; lämmin, huolehtiva, turvallinen... Mutta sinäänsä hyvin mielenkiintoinen sana ja varmasti tosiaan myös paljon tunteita herättävä!? Kiitos siis oikein paljon mielenkiintoisista kommenteista! :)

Ira kirjoitti...

Minä tein tarhan tädeille ja sedälle karpalo-valkosuklaa-kaardemumma-suklaata sekä rocky roadia tummasta- ja maitosuklaasta. Pakkasin ne peltipurkkeihin voipaperin kanssa.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Oih! Kuulostaa ihanalta! :) (...mutta minulle liian vaikealle). Voin vain kuvitella, että tämä maistuu ja näyttää hyvältä ja lämmiittää mieliä!

Tarhantäti kirjoitti...

Kiitos suklaasta, hyvin maistui!(Kehuin kyllä jo lahjan antajallekin.) Paketointi-idea oli simppeli ja "miun maun" mukainen joten taidan varastaa idean omiin viikonlopun joululahjavalvojaisiin...Ja tuohon nimiasiaan kommentoisin että kyllähän jokainen haluaisi kouluttautua muuksikin kuin "tädiksi" tai "sedäksi" mutta ymmärrän kyllä sen että lapselle puhutaan tuohon tyyliin (poliisisetä) Ja ehkä tuossa ympäristössä liikkuville vanhemmille sanat jäävät omaan käyttöön päiväkodin ulkopuolellakin. Ei se niin tarkkaa ole...

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos vaan itsellenne! :) Päiväkodin henkilökunta tekee hienoa työtä ja turvallisin mielin jätän lapset sinne joka aamu, eli minimaalinen muistaminen kerran vuodessa on vain pieni ele siihen verrattuna, kuinka paljon mielessäni teitä kiitän! Minä olen juuri se äiti joka unohtaa tuoda ne vararukkaset ja palauttaa kyselyt viimeisenä päivänä, eli myös kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä suuri kiitos! :)

Rillirousku kirjoitti...

Mun mielestä täti tai setä tarkoittaa mukavaa ja leppoista. Siksi oonkin ovelasti nimennyt itse itseni tädiksi. :D

Campsu kirjoitti...

Mä sitten saan kai ihmiset hurjan kateelliseksi, pojan ryhmässä kun on miestyöntekijöitä 2 ja koko päiväkodissa yhteensä 5 :)

Ja kun itse olin päiväkodissa töissä, niin olin mielummin "täti" kun "toi" (jos vanhempi ei musitanut nimeäni).

Meidän kiitoksena oli cookie popseja 6kpl/paketti (chokomum:in ohjeella http://www.chocomum.vuodatus.net/blog/2529890/cookie-pops/ ). Niitä löytyi myös meidän joulupöydästä Namskis :D

sisustuskärpänen kirjoitti...

"Toi" on kyllä minustakin just "ei kukaan"! Äitini veljenpojat nimittää äitiäni "täi" :DD Se on muunnos tädistä ja tuttavallisella huumorilla höystetty, juuri sopiva nimitys nuorten poikien asioista liikaa utelevalle tädille! :)