22.12.2011

Tontut touhuaa!Ihan kuin jotain olisi tapahtumassa?! Aivan kuin ilmassa olisi odotusta? Pari salaisuutta on vielä kätkemättä ja pähkinätoffee tekemättä. Huominen kauppalista on pitkä.

6 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ihanaa ja Rauhallista joulua Sinulle ja muulle tonttupesueelle!

Johanna kirjoitti...

Mahtavat toiminnalliset kuvat! Ihanaa joulua teille :)

NOPPA kirjoitti...

Joulu sydämissämme säilyköön pitkään...ja tuo vihreä penkki on iiihastuttava. Löytö mummolan vintiltä? Jos noita tehtäis uusiotuotantona vaikka pikkuverstaassa, niin nappaisin omani hetimiten!!<3

sisustuskärpänen kirjoitti...

Penkki on Romuritarilta. Se on todellakin ihana! :) Jostain syystä vanhoissa tavaroissa vain on se oma henki, eikä uusvanhat pysty siihen samaan... Olisipa tosiaan ihanaa, jos vanha kunnon puuverstastoiminta olisi edes jotenkin tässä maassa kannattavaa ja tällaisten tekijöitä vielä löytyisi!!?? Jotenkin tuntuu, että myös käsityöläisyys on (pakon edessä!) pikkuhiljaa niin tehostettua ja tuotekehiteltyä, että aidoille "puuhastelijoille" ei ole tilaa... Katselepa omaa löytöäsi vaikka tuolta RR.sivuilta :)

Irkka Leimumäki kirjoitti...

Löysin nyt vasta blogisi, aivan ihastuttava! :) Itseltäni löytyy lyhtyjesi kaltainen yksilö, mutta mustana! Mistä olet nämä kirkkaat ihanuudet löytänyt? Ihanaa alkavaa vuotta 2012!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Ihanaa alkavaa vuotta myös sinulle ja mukavaa, että löysit blogiini :) Minä olen löytänyt nuo lyhdyt Kodin Ykkösiltä joskus monta vuotta sitten.