23.6.2011

Stressatkaa vain ihan vähän!


Oikein kaunista juhannusta kaikille! Älkää stressatko ruoasta, säästä, vieraista, kattauksesta, tai mistään muustakaan! Nauttikaa vain Suomen kesästä sellaisena, kun se meille tänä juhannuksena tarjoillaan. Olkaa kilttejä toisillenne (ja lapsille) ja nukkukaa paaaaaaaljon, valvomisen sijasta!

Jos kuitenkin välttämättä haluatte edes vähän stressailla, niin meidän ovelta saa vielä tänään ja huomenna käydä ostamassa juhannuksen ykköstunnelmantuojan: Pillihimmelin! Värivaihtoehtoja on nyt monta ja hinta ennen juhannusta vain 40€!

4 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Noi pillihimmelit on kyllä niin kivan näkösiä! Vähän tässä haaveilen, josko näpertäisin turkooseista pilleistä pojan huoneeseen vähän koristusta. Noi on niin nättejä :)

Mukavaa ja rentouttavaa juhannusta sullekin!

saara kirjoitti...

Onpa ihan mieletön juhannusterassi!

Mutta onminulla muutakin asiaa: tämä rötväke ei onnistu millään lisäämään näitä Divaanin sivuille siirtyneitä blogeja bloggerin blogilistalleni, mitenkähän tuo oikein käy?

PS. Olen yhteydessä työhommiin liittyvistä asioista tuonnempana!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Voi että Saara, nyt neuvoisin sua niiiiin mielelläni, mutta valitettavasti en osaa sanoa tuohon ongelmaan mitään :( Voiko olla niin, että Bloggerin listalle voi lisätä vain Bloggerissa olevia blogeja? En kyllä osaa sanoa voiko se olla mahdollista, mutta oletko kiinnittänyt huomiota, onko listallasi vain Bloggerissa pyöriviä blogeja? Jos seurailet Avaruusasemaa, niin vinkkinä vain, siellä on puikoissa aika pätevä "blogisäätäjä" ;) eli kysäiseppä sieltä! :) (Minäkin laitan sanaa ja tiedustelua eteenpäin, että tällainen ongelma on havaittu!)

Attempt at Himmeli Making « Kotona ~ At Home kirjoitti...

[...] Lehto, the talented lady behind Sisustuskärpänen, has made a few colored variants for summer use: Heidi Lehto at Sisustuskärpänen. Heidi Lehto at [...]