20.6.2011

Taidekopio

Pari viikkoa sitten kävin kylässä aivan ihanassa kodissa, jossa oli juuri viehkeästi yhdistelty uutta ja vanhaa, taidetta ja kitschiä, aitoa ja feikkiä!

Seinältä nappasin idean, tärvellä keskivertotaiteilijoiden  ölyvärityöt oman näköisiksi! Kyläpaikan emäntä oli puolestaan lainannut ideaa joltain amerikkalaiselta taiteilijalta, jonka nimeä minä en nyt tietenkään muista...  Yhtä kaikki, juuri näinhän taide elää ja muotoutuu!?

Tämä on tällä hetkellä ihan lempitauluni! Ainoa huoleni on vain se, jos taulun alunperin vuonna 1972 maalannut Maria löytää työnsä täältä netistä ja on sitä mieltä, että hänen työtään on pantu halvalla... sori, mutta joku vei sen jo kirpparillekin!?

13 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Ihana idea!

Kirsikka kirjoitti...

Ihana! Harvoin sytkähdän tauluille kunnolla. Usein ne on vaan ihan kivoja tmv. mutta tämä sai jotain tapahtumaan.

Sari kirjoitti...

Mahtava idea :) Ja tuskin Mariakaan pahastuu, onhan taulu päässyt esille ja minä ainakin tiirailen että millaisia kukkia siinä on.

kottarainen kirjoitti...

Mahtava idea! Pelasti koko aamuni!

Heini kirjoitti...

Mahtava taulu ja hieno idea! Voipi olla, että Maria on taideteoksensa luonut eläkeläisten taidepiirissä vuonna 1972 eli ei ehkä ole enää nettiä surffailemassa...Sitä paitsi sehän pitäisi ottaa kohteliaisuutena, että maalaamasi taulu on niin hieno, että sitä jopa uusiokäytetään;)

Lode kirjoitti...

Loistoidea !

Anonymous kirjoitti...

Kiva idea...ja sopii hyvin keittiöösi.

kotilo kirjoitti...

Jes, taas yksi hyvä idea! Olen itsekin miettinyt miten vanhoja harrastelijamaalauksia voisi kierrättää tyylikkäästi. Kivalta näyttää myös interiööri taulun ympärillä :)

Meri kirjoitti...

Heei, toihan on mahtava!:) Hyvännäkönen keittiö sulla.

Meri kirjoitti...

PS Unohtu kysyä, että mites toteutit ton tekstin tauluun? Saattaa päästä tää idea käyttöön ku olis pari tylsää taulua kaapissa ;)

karpanen kirjoitti...

Ihanan monta kommenttia täällä!! :)) Niin mukavaa, kun jätätte vietin, se on bloggarin suurin palkinto! ja Meri, tulostin isot kirjaimet paperille, leikkasin mallin irti, teippasin kirjaimet paikoilleen ja sudin maalin kirjainten ääriviivoille, ja valmis! Ei muuta kun luovuus liikkeelle! :)

Meri kirjoitti...

Täytyy koittaa ruveta ahkerammaksi kommentoijaksi. Luen tosi paljo blogeja, mut monesti ajattelen ettei niit bloggaajia kiinnosta mun kommentit :D

Mulla taitaa tulla tauluun tekstiksi (vinkiksi muille talon asukkaille) "Keep this kitchen clean" ;)

Sokrutin kirjoitti...

KIITOS!!!!!