9.4.2011

Pääsiäisen ja avajaisten harjoittelua

Tänään vietettiin yhteistä asiakasiltaa Katriinan kaupalla. Sisustuskärpäsen ideana oli esitellä
namuski pääsiäiskattaus. Tilaisuus ei kuitenkaan ollut mikään kaupan avaus, sillä ovi pysyy edelleen kiinni. Uusien ulkorappusten tekemiseen menee ainakin kuutisen viikkoa, mutta me saamme kuitenkin pitää tilassa tunnelmaa nostattavia asiakastapahtumia! Tämäniltainen oli ensimmäinen! Tunnelma oli oikein leppoisa ja porukkaa kävi paljon. Palaute asiakkailta oli varsin positiivista. Tarjolla oli juustosalaattia hunajamanteleilla ja kyytipoikana luomunäkkäriä ja omenamehua. Jälkkäriksi sai hedelmäsalaattia, jonka pinnalle oli ripoteltu Tertin Kartanon yrttisokeria! (Nam!)
Pääsiäismämmiä ei siis vielä syöty, eikä kuohumaljoja nosteltu, mutta kaikki aikanaan... ;)

5 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Oli kerrassaan mukava nähdä! Roppakaupalla onnea uusiin haasteisiin! Eilinen näytti lupaavalta:)

Kotilo kirjoitti...

Hei sä olet toteuttanut tuollaisen "kaitaliinan"! Tosi kivan näköinen pastelliväreissä :) Onnea avajaisiin!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kotilo: Sinun blogista tämä "kaitaliina" taas nousi mieleeni viime viikolla!:) Tämä on toteutettu ihan ilman lankaa tai neulaa, sillain hutaisten vain, mutta ihan kiva tämä näinkin oli! Kotilon blogi on yksi ihan ehdottomista suosikeistani ja tämä on taas yksi hyvä tilaisuus kiittää Kotiloa! :)

Peurankello kirjoitti...

http://koulunlattianarisee.kotijakeittio.fi/Oletko muuten tutustunut tähän blogiin? Joskus tulee sinun juttusi mileen näistä kuvista ja ideoistakin.

Minä kirjoitti...

Hei sisustuskärpänen, olisin kovasti kiinnostunut sekä tuosta kaitaliinasta että hevoskynttilänjaloista. Onko niitä mahdollisuus ostaa?