12.4.2011

Kärpänen keittiöhommissa?!

No, ei tullut pataa, eikä soppaa... vaan sisustamiseksihan se meni! :) Lattialle ei kuitenkaan löytynyt sopivaa mattoa, joten pääsin vihdoinkin kokeilemaan erästä jo hetken milessä pyörinyttä ideaa. Maton pinnasta tulee aivan mielettömän makean näköinen ja punominen on suht helppoa. Puuvillaisten "kasari?"vöiden löytäminen sen sijaan on vähän vaikeampaa ja vaikka niitä löytyisikin, niin 0,50€/kpl on minusta aika suolainen hinta?! Huomenna homma jatkuu Keittiömaailmassa siinä klo 15.sta kieppeillä, eli tervetuloa seuraamaan, kuinka matto etenee :)! Loppuviikoksi keksin vielä jonkun toisen projektin ja siinä toisella kädellä sitten esittelen sisustussuunnittelupalveluani ja kerron muutenkin Sisustuskärpäsen uusista tuulista!

9 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Mahtava idea tuo vyömaton kutominen! :)

Katja kirjoitti...

Peesaan edellistä. Tulee tosi hauska matto ja aika kestäväkin, kun ne vyöt on kohtuu tukevia.

Peurankello kirjoitti...

Tosi kiva idea:) Anoppi vinkkasi mulle, että hänellä on kapeita virkattuja vöitä iso satsi...mitähän kassin olkaimia niistä kehitän;)

Susanna kirjoitti...

Mahti-idea! Mistä sinä näitä ideoita oikein ammennat?

PikkuBertta kirjoitti...

Wauh mikä matto siellä tulossa....nyt vain vöitä etsimään lisää:)

Hanna kirjoitti...

Löysin blogiisi pari päivää sitten. Jäänyt melkein lapsetkin heitteille kun koukkuunnuin niin täysin!! Koko blogi selattu läpi, parhaimpiin palailtu uudemman kerran. Eteisen sisustusprojektikin sai potkua teidän ihanasta lasten eteisestä, varsinkin kun aikalailla samoja kalusteita löytyi omista nurkista! (nyt yritän ihan olla kopiomatta!) Ehdottomasti blogisi pääsee samantien seurattavien listalle, aivan ihanaa! Kiitos näistä inspiroivista kirjoituksista ja kuvista!!

Tiina kirjoitti...

Loistava idea toi matto! ;D

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos kannustavista kommenteista Annika, Katja, Peurankello, Susanna, PikkuBertta ja Tiina! Te olette päiväni valo! Ja Hanna, sinä olit ehdottomasti tämän päiväni aurinko! :) Todella mukavaa saada myös muiden lapset heitteille sisustusintoilun takia ;) (hih hi) Ja tervetuloa sisustuskärpäsen remmiin!

maria westerlund kirjoitti...

Fin blogg du har! Du har en award på min blogg :)häls miaw åland/finland