9.2.2011

Sauna

Valtataistelu on käyty ja sauna on vihdoin valmis! Lopputulos on hieno, vaikka jouduinkin taipumaan puukiukaaseen ja umpinaiseen lauderatkaisuun. Sainpahan kuitenkin läpi kirkkaan lasioven joka aukeaa molempiin suuntiin ja vastakkain istuvat lauteet! Yksimielisiä olimme kuitenkin tiiliseinän esiin jättämisestä ja irrallisista penkeistä, jotka voi nostaa myös kulmamalliseki.
Hyvät löylyt täällä saa! Ja kuten suomalaisessa parisuhteessa kai aina, tulee saunan lämpimässä puhdistettua myös ilmapiiriä. Lauteilta noustessa voi lopuksi vielä letkauttaa, että "kylläpä noista puista tulee vaan paljon tuota roskaa!" tai "ihan suottahan tämä ovi lepattaa molempiin suuntiin" ;)

24 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Onpa se ihan valtavan upea! Tiiliseinä on mykistävän hieno ja minusta nuo lauteet on kivasti keksitty. Puukiuas on hyvä asia, älä suotta kiukuttele siitä! :-)

JohannaK kirjoitti...

Mahtava sauna!! Kyllä tuolla kelpaa saunoa! Tiiliseinä on todella kiva! Hauskaa päivän jatkoa!:)

RUMBO kirjoitti...

Onhan se hieno ja valtavan tunnelmallinen!

Sokrutin kirjoitti...

Ihan teidän tyylinen, se on hieno!! Puut tuo roskaa,mut niin ne miehekkeet tahtoo sen puusaunan ;)

MURUHUTTU kirjoitti...

Ihana sauna! Ja voin sanoa että tuosta ikikiukaasta lähtee kyllä niin hyvät löylyt!!

Anonymous kirjoitti...

Ihana sauna :) Olen samaa mieltä miehesi kanssa, puusauna paras sauna :) Roskat on sivuseikka,kun löylyt on niin kupsakat :) Mukavia löylyhetkiä :)

Johanna kirjoitti...

Ekaa kertaa blogissasi vieraillen ja täytyy jättää kommenttia. Saunanne on todella upea ja yksilöllinen, mahtava tunnelma välittyy, tykkään :)

Peurankello kirjoitti...

Pääsin hyvin kipakan sananvaihdon...eikun löylyn tunnelmaan;) Upea sauna on ja täytyy sanoa, että täälläkin kompataan puusaunan puoleen:) Nimim. ikävöi leppeitä löylyjä sähkösaunan omistajana.

miolann kirjoitti...

Hieno sauna teillä! Meillä on keltaista tiiliä seinässä ja tuo punainen näyttää mun silmään hienommalta :) Puusaunan puolesta puhun myös minä, vaikka roskaakin, niin on se tunnelma ihan eri siitä sytyttämisestä lähtien.

Daphnion kirjoitti...

Onpahan kaunis sauna! Tuollainen kelpaisi omaankin kotiin :)

hietzu kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihana sauna! <3 Kyllä tuollaisessa kelpaisi kylpeä. Ja tuo tiiliseinä,AH,loistavin ajatus jättää se esiin.

Laura kirjoitti...

Aivan mahtava sauna! Ja niin ihanan tilavakin.Kyllä se puusauna olla pitää. ;D

Anonymous kirjoitti...

Ohhoh, onpa uskomattoman hieno! -Juha

Nina kirjoitti...

WAU!

nelio kirjoitti...

Ihan liian harvoin on saunassa tiiliseinä! Hieno kokonaisuus. Kyllä minäkin olen sen puusaunan kannalla...

Anonymous kirjoitti...

Hieno sauna, jotain persoonallista, varmaan just teitä kuvastaa. Meillä aikomus tehdä yksi tasanne ja irtojakkaroita yhden kiinteän lisäksi,saunassa puu- ja sähkökiukaat molemmat. Oliko lauteet joltain valmis paketti, vaiko te itse teitte alusta loppuun suunnitelmineen kaikkineen? Meidän tiiliseinä ei ole noin hieno, vaan maalattu valkoiseksi :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Lauteet on isäkärpäsen itse veistelemät! netistä löytyi vähän vinkkejä mitoista ja penkkimalleista. Nämä penkit on 50cm syvät ja mahtuu (ainakin meidän leveyksillä) ihan hyvin myös pötköttelemään. Pituutta penkeillä on 130cm eli tuossa kulmavaihtoehdossa mahtuu olemaan myös jalat melko suorana. Seinäpaneelit on oksatonta haapaa ja olen olen niihin oikein tyytyväinen :) en todellakaan meinaa petsata niitä muodikkaan mustiksi tai modernin valkoisiksi!

Anonymous kirjoitti...

Leppoisan näköistä ja teidän näköistä. Tosi kiva! Meillä on sellainen kokemus et nyt kun on puulla lämpiävä niin enemmän on saunottu ja tietty paremmat löylyt :)

Reettamon kirjoitti...

Hei,Tosi hieno sauna, perinteinen, mutta kuitenkin persoonallinen. Miten tuo tiiliseinä -homma on käytännössä toteutettu? Mitä materiaalia tuossa tiilen takana on? Siis kun olen aina luullut, että kaikissa saunan seinä ja kattopinnoissa pitää olla joku höyrysulku? :DD

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Vautsi täällähän on ollut paljon kommentoijia ja uusia lukijoitakin on tullet paljon! :) tervetuloa kaikille! Tuon tiiliseinän takana on autotalli. Olisin halunnut jättää myös toisen seinän tiilelle, mutta remonttivastaava oli sitä mieltä, että se ei ole talon terveyden kannalta turvallinen ratkaisu, sillä sen seinän takana on piha. Tiilen päälle laitettiin joku litku? olisikohan ollut ihan vaan saunasuojaa...

Tiina kirjoitti...

Ja meillä vielä kesken... Olis löytynyt myös tuollainen tiiliseinä, mutta mies sanoi, ettei sitä voinut jättää näkyviin, koska halusi lämpöeristää...murmur... No, saunassa on jo toinen koko saunan levynen muuriseinä sekä tulee lasiseinä, kolmas on ulkoseinä, joten vähiin olis jääneet lämpöeristetyt muuten...

Ira kirjoitti...

Saunanne on todella mahtava. Olen avoimen kateellinen. Onnea!

Anonymous kirjoitti...

onhan tuo kivan näkönen oleskelutila mutta ei tuo saatana käytännölliseltä saunalta näytä, gz, nauti paskasta saunastasi.

Kylppäriremontti | Sisustuskärpänen kirjoitti...

[...] luxuksena on suihku josta sataa, pyyhepatteri, puukiuas (nyt pidän tätä jo plussana;) ja se pyykkikuilu, josta pyykit tippuu suoraan alakerran [...]