3.8.2010

Yrittämisen unelma!

Unelma yrittämisestä on sykkinyt rinnassani jo lapsesta asti! Aina kun kuulen jonkun olevan yrittäjä, se herättää minussa kunnioitusta: "tämä ihminen ei luovuta! Se yrittää ja onnistuu, mokaa, oppii, ja yrittää taas!"
-Mutta kuinka sellainen Yrittäjä sitten ollaan? Milloin sellaisen perustamiseen on aikaa, ja missä ne parhaimmat liikeideat jumittaa? Kuinka ikinä vain yrittämällä voi saada niin paljon rahaa, että sillä lyhennetään  lainaa ja ruokitaan viisi nälkäistä suuta? Pakko olisi yrittämisen jälkeen myös onnistua...!

Tänä kesänä koin valaistumisen ja totesin, että kaikki tuo on turhaa jaaritusta! Yrittäjä yrittää, ja sillä piste!
Tässä on minun yritykseni! Ei yrittäminen ole unelmointia, se on tekemistä!

Ps. Olen ottanut blogin vanhan osoitteen "yrityksen" käyttöön, ja niin ne lukijat jotka ovat laittaneet blogini kirjanmerkkeihin, "joutuvat" nyt suoraan kauppaan. Sori, jos tämä tuottaa vaivaa! Kaupasta pääsee kyllä kätevästi yhdellä klikkauksella blogiin ja päinvastoin. Toivottavsti kaikki löytää jatkossakin helposti siihen osioon jota haluaa seurata :)

Ps 2, Yritykseni ei ole vielä virallinen, mutta toivottavasti vielä joskus muuttuu sellaiseksi. Nyt se on vielä toiminnaksi muuttumassa oleva unelma.  ;)

13 kommenttia:

Karhu kirjoitti...

ONNEA yrittäjälle!!Täytyypä napata talteen tuo korkkimagneetti, vau!

Sokrutin kirjoitti...

Onnea yritykselle!

Jolindha kirjoitti...

Oikein paljon onnea yrittäjälle!Heti piti käydä katsomassa, ja moni tuote kyllä sykähdytti... ;)

anrinko kirjoitti...

Upeeta, onnea!!!!

Nina kirjoitti...

Onnea ja tervetuloa yrittäjien joukkoon!

Katja kirjoitti...

Hieno ja upeaa rohkeutta, onnea ja menestystä!Hyvä idea tuo pullonkorkki magneettina.

mapela kirjoitti...

Onnittelut uudelle yrittäjälle! Kaupastasi löytyi vaikka mitä kivaa =)

Anonymous kirjoitti...

Onnea ja menestystä yrittäjyyteen!Toivottaa yksi vakituinen "sala"lukijafani

Anonymous kirjoitti...

Hieno asenne! Paljon onnea yrittäjyyteen!!!

Anonymous kirjoitti...

Eli siis tarkoittaako se, että yritys ei ole virallinen, että et maksa mitään veroja tms?

Susanna kirjoitti...

Onnea vaan minunkin puolestani! Toivottavasti homma lähtee pyörimään ja saat ihan OIKEANKIN yrityksen perustettua. Se muuten ei ole ollenkaan niin vaikeaa kuin helposti etukäteen kuvittelisi!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

kiitos kaikille oikein kannustavista viesteistä ja kävijämäärät siellä puodin puolella näyttää oikein hyviltä :) Kauppakin on lähtenyt käymään odotettua paremmin ja niinpä into tähän hommaan on vain kasvanut! Uusia päivityksiä on luvassa niin kauppaan, kuin blogiinkin! Veroista, alveista ja muista yrittäjän vastuista voitte myös olla huoletta, sillä ihan uunona en minäkään liikkeellä ole! ;) Paitsi että olen yritteliäs, niin olen myöskin vastuuntuntoinen. Nyt kauppa on vielä verrattavissa parin viikon kirpputoripöydän pitämiseen, mutta jos/kun tästä alkaa "oikeata rahaa" virrata, niin sisutuskärpänen kyllä merkitään rekistereihin ja kirjoihin! Arvonlisäverovelvollisuuden rajahan on jopa 8500€/vuodessa, ja ihan tätä ei ole vielä tällä kaupalla tienattu ;)Kiitos vielä kaikille tsempeistä ja tervetuloa ostoksille!

Anonymous kirjoitti...

kirppisjobbari?