13.4.2010

Meisti

Tältä näyttää kirjainmeisti!
Viimeksi kun kävin Tikkakoskella armeijan poistomyymälässä, kysyin olisiko myynnissä jonkinlaisia leimasimia. Leimasimia ei ollut, mutta myyjä esitteli minulle tämän meistisarjan, jolla voi paukutella kirjaimia metalliin! Vielä en ole oikein keksinyt minne ja mitä näillä nyt sitten kirjoittaisin, mutta onhan tämä setti ihan tärkeä olla olemassa, vaikka ilman käyttötarkoitustakin...;)
Mielessä kävi myös sellainen, että ostaisin leimasintyynyn, ja tekisin näistä leimasimia, mutta ei kai näitä raaski musteella sotkea!? Paketissa on kaikki kirjaimet, paitsi Ä ja Ö, mutta niiden tilalla on vinkeä &-merkki! Hintaa näillä oli 5€.

13 kommenttia:

Lumo kirjoitti...

Hieno löytö, kyllä pian varmasti joku sopiva kirjoitusalusta löytyy!

RUMBO kirjoitti...

Makee löytö pikkurahalla

justeer kirjoitti...

Ooh, jäiköhän näitä vielä Tikkakoskelle?

Helmi kirjoitti...

Voi että mikä löytö!! Kelpais mulle hopeatöihin;)

Anonymous kirjoitti...

Hei!Tosi kiva löytö! Nyt vain nimikoimaan omat ovikyltit, postilaatikon nimet ja laatikoihin laput, et tietää mitä niissä on...Varmaan kirjaimia voisi paukutella nahkaankin? Kokeile ja kerro onnistuiko nahkaan :) Sirpa

Nonna kirjoitti...

Hienoja! Nyt vaan mielikuvitus jylläämään, että missä kaikessa noita voi käyttää!

Kotivalo kirjoitti...

Wau, noillahan voi paukutella vaikka mitä = ) Täytynee joskus poiketa armeijan ylijäämävarastoissa, vaan missähän niitä lienee... Mukavaa päivää!

fgaoihy kirjoitti...

Hienot meistit! Varmasti onnistuu myös nahkaan. Armeijan ylijäämävarastolta voi joskus tehdä mahtavia löytöjä!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Voi harmistus, mutta tämä meisti oli ainakin Tikkakoskella ainun.. :( Mutta näitä ylijäämävarastojahan on pitkin suomea! :) Nyt en ehdi netristä etsiskeleen, mutta sieltä varmasti löytyy osoitteet näihin myymälöihin! Tuo nahkaan paukuttelu oli oikein hyvä idea, kiitos siitä, kokeilen varmasti! Ja sellaiset ohuet peltikylti tulee myös kokeiluun! Kiitos teille ideariihestä ;)

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Ooh, olen superkade!

SENJA kirjoitti...

hei tosi hienoo.. mäki haluun. :)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Biltema myi näitä ainakin vielä vuosi sitten, ja löytynee muistakin "alan kaupoista" :) Mutta makea löytö joka tapauksessa!!

Anonymous kirjoitti...

Kaikkia ihanuuksia tämä sinun blogisi pitää sisällään! Olen uusi lukija ja varmasti palaan sivuillesi monesti uudelleen :)Ona