1.11.2014

Mallinuken mitoissa!?

Joskus kirpputorilta löytynyt ammattiompelijoiden käyttöön tarkoitettu torso on töröttänyt  kylpyhuoneen nurkassa useamman vuoden. Tässä yksi päivä katselin mallinukkea ja sanoin siipalleni että paljonkohan tuon vyötärön ympärys on?
 
Mittanauha todisti tuossa hetkessä mielestäni uskomattoman tosiasian; nuken kaikki kolme strategista mittaa olivat sentilleen samat kuin minulla! Innostuin vähän, sillä en ollut ollenkaan tajunnut että voisin hyödyntää nukkea vaikkapa tällaisissa "päivän asu postauksissa" tai muuten mallailla vaatevaihtoehtoja nuken päälle.
 
Vähän kamalaa on kyllä se tosiasia, että nyt minulla on epävirallinen kamppailu käynnissä nuken kanssa. Haluan pysyä hänen mitoissaan ja olisi tosi harmillista jos joku vuosi tajuaisin, että tuo kylpyhuoneemme "toinen nainen" olisi mennyt pudottamaan muutaman sentin lanteiltaan...? ;-)
 
PS. Itseni kanssa kamppailen juuri nyt siitä, että voiko blogissa olla näin huonolaatuisia valokuvia? Siirrän nämä kuvat suoraan tabletilta ja se antaa minulle kyllä uutta intoa postailuun, mutta kuvien laatu kärsii... olisiko Lumia 930 vastaus tähän ongelmaan, vai uusi tabletti?
Mitä laitetta suosittelisitte bloggailuun?
 

5 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Onneksi saat siirrettyä kuvat tabletilta..mie en saa nimittäin ollenkaan...kun painan siitä kuvake kohdasta, niin koko se yläripsu menee siniseks...osaisitko neuvoa minnuu...

Unknown kirjoitti...

Voi että PikkuBertta, mutta en kyllä osaa yhtään neuvoa! :( Ihan jotenkin vaan tuurilla(??)onnistuin tässä itsekin? :)

Anonyymi kirjoitti...

mulla sama juttu mallinuken kanssa!tunne oli todella epäuskoinen,kun kerran mittasin sen mitat.siitä on nyt noin kolme vuotta aikaa ja siinä käy juuri kuten kuvailit,en uskalla enää mitata vaikkei mitään dramaattista muutosta ole tullutkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä kamera sulla on? Itsellä on muutaman kuukauden vanha Nikon (olisiko Coolpix P600) ja siihen ainakin saa applikaatiokaupasta sovelluksen jolla voi siirtää langattomasti kuvia kamerasta. Siirrettävän kuvan laadun(/koon) voi valita muistaakseni kolmesta eri koosta (isoin tietenkin oli se täysimääräinen). Me kun olemme kokeneet kovin vastenmieliseksi hommaksi kamerasta kuvien siirtämisen.. pöytäkonetta tulee niin harvoin availtua yleensäkään. Nyttemmin mies rassaili tietokoneen sellaiseen tilaan, että sen kovalevy on tavoitettavissa myös meidän langattoman verkon kautta niin tuo on jotenkin todella kätevää, kun voi vain hasardisti painella sieltä ja täältä (puhelimet, tabletit, tv) ja kaikkea jännää tapahtuu laitteiden välillä.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Mulla on Canon ja tuollainen sovellus kuulostaisi kyllä tosi hyvältä! Täytyisi vähän tutkia asiaa, mutta hitsi kun on itse niin avuton näissä... Myös mulla aina mies näitä joskus jaksaa säätää, kun inisen ja vingun aikani. Mutta tuo sun mies kyllä kuulostaa niin näppärältä että voi kun saisin sen lainaan hetkeksi ;DD. Ihan ei itse vielä osaa ottaa tästä "kaiken mahdollistavasta tekniikasta" kaikkea hyötyä irti... :)