20.9.2014

Putka


En tiedä miten teillä, mutta meillä päin tuppaa naisten ideat aina työllistämään myös pari miestä...

Äidin ja minun yhteinen ajatus oli tehdä sellainen pieni söpö piilopaikka keskelle metsää ja sieltä sitten soma polku kohti rantaa. Värikartan musta mallipala ja vanha kolmilaatikkoinen lipasto kun tarvitsi "vähän niin kuin jonkun paikan missä olla!?" ;DÄiti kysyi Laukaan vankilalta voisiko siellä teettää pienen mustan piilopirtin, kun tekeväthän vangit puhdetöinä puuleluja ja halkokorejakin!? Vankilan työnohjaaja sattuikin olemaan varsin vannoutunut kirvesmies ja niin homma lähti etenemään. Vankien veistelemän, siirrettävän majan nimeksi muotoutui oitis: PUTKA!Eillen Putka siirrettiin vankilan pihasta, leveänä kuljetuksena siihen paikkaan, missä me keväällä äidin kanssa viittelöimme: "niinku tähän, sillain näiden koivujen alle!"
No niistä koivuista ei ole enää tietoakaan, sillä ihan näin yksinkertainen ja "siisti" juttu tämä meidän söpö ideamme ei ollut!
Tällä kertaa ei edes omat miehet riittäneet siihen hommaan mikä piti tehdä ennen kuin Putka saatiin liikkeelle...

...Metsää piti raivata, ojaa, tienpohjaa ja perustuksia kaivella, puita oli kaadettava tien varsilta että isot autot mahtuivat kääntymään pienellä mökkitiellä. Kuljetusauto, etu-ja taka-autot, hiekat, sorat, valvojat ja luvat... huh, ja oho! Mutta nyt Putka on paikallaan ja äiti tinki vielä huusinkin pihan perälle! :)Heti kun kuljetusauton perävalot hävisi mökkitien mutkan taakse, ängettiin me äidin pikkuiseen Yarikseen se kolmilaatikkoinen lipasto, joka oli "vähän niinku paikkaa vailla..."

JIHUU! Enään se soma polku rantaan ja ne suojaisat koivut jotka piilottavat mustan Putkan metsän suojiin!??

10 kommenttia:

JohannaL kirjoitti...

Upea putka!

SarP kirjoitti...

Aiotko viettää yösi putkassa ;).
Aivan ihana piilopirtti ja lipasto myös.

Henni kirjoitti...

Olipa hieno idea teettää työtä vankilalla! Upea siitä tuli!

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä lipasto sai oivan kodin...niin ne naiset vain osaa sisustaa ilman seiniäkin..hih, hih..

Mari [onnenapiloita.blogspot.fi] kirjoitti...

Vähän samaa luokkaa tämä teidän pieni piilopirtti, kuin mun kasvihuone-piharakennus on ollut. Ihan sellainen pikku juttu vain... Hienon piilopirtin kuitenkin saitte ja sillle lipastolle kivan säilytyspaikan :)

Rouva P kirjoitti...

No on komee!

Anne kirjoitti...

Hauska oli alkutaival putkallanne - tiedän,että ei niitä ihan noin vain siirrellä, mutta tämä kertoo siitä, että ensin tulee inspis ja idea lähtee elämään ja sitten alkaakin tapahtua - ja lopputulos on näin upea ! tuolla putkassa on varmasti paljon paremmat unet kuin niissä toisissa ;) Tyylikäs!

jonnahah kirjoitti...

Ihan mahtavaa, hieno putka ja hauska postaus:)

Unknown kirjoitti...

Tuo kaunokainen saa haluamaan itsellekin mökkeröisen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Paljonko tuli putkalle hintaa? Jos lasketaan itse rakennus + kuljetus, sitä kun on itse hankalampi hoitaa.. :)