24.4.2014

Tuu moikkaan mua!?

Kuvat: Kodin1.com
 
Tulkaa moikkaamaan mua! Olen lauantaina Jyväskylän Kodin Ykkösellä Palokassa kertomassa sisustusvinkkejä parvekkeille ja ulkotiloihin.
 
Ulkotiloista on tullut sisätilojen "jatkeita" ja nyt niitä myös sisustetaan kovalla innolla! Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja ja tyylejä niin kalustamiseen kuin koristeluunkin.
 
Laitan tähän alle pari tärkeää kysymystä kuistin, terassin tai parvekkeen sisustajalle:
 
 
1. Kuka ja mihin parveketta käytetään? Oletteko hyötyviljelijöitä vai lekottelijoita? Nukutetaanko teidän parvekkeella vauvaa, vai olisiko kissa iloinen saadessaan tilaa parvekkeelta? Ehkä parveke toimii myös reenivaatteiden tuuletuspaikkana tai Stigan ja suksien kesäsäilytyspaikkana? Tässä vain niitä tavallisimpia käyttötarkoituksia parvekkeelle, eikä näistä yksikään sulje pois viihtyisää sisustusta!
 
 
2. Miltä haluat suojautua? Auringolta, tuulelta, hyttysiltä, katseilta? Sen verran herkkähipiäisiä me suomalaiset sisätilan asukit olemme, että yleensä aina ulkotiloissa haluamme suojaan joltakin?!
 
 
3. Kuinka paljon olet valmis maksamaan? Jos kesäloman päätavoite on kierrellä maailmaa tai oleilla mökillä, ei kannata sijoittaa omaisuuksia keskustakodin parvekkeen sisustukseen? Hyviä ja käyttötarkoitukseen sopivia ideoita voi toteuttaa myös halvalla. Ehkä laadukas vuosia kestävä kestokasvi onkin parempi vaihtoehto, kuin kolmet janoon kuolevat kukat kesässä...? Takarajaa ulkotilan sisustusbudjetille ei ole, mutta asiakkaan kertoma budjetti on aina ehdoton!
 
 
4. Missä parveke/terassi tai kuisti sijaitsee? Ulkotiloissa on aina otettava huomioon myös ympäristö (vaikka olisikin omalla tontilla). On huomioitava myös naapurit ja näkymä heille päin. Myös ympäröivä arkkitehtuuri ja luonto on hyvä ottaa huomioon ulkotiloja muokattaessa!
 
 
Jos tunnet pientä "parvekekärpäsen puremaa" ;) niin tule lauantaina Kodin Ykkösille Jyväskylän Palokkaan. Lupaan  parvekesuunnitelmat hintaan 195€. Tämä tarjous on voimassa vain lauantaina Palokan Kodin Ykkösillä sovituissa suunnitelmissa!
 
Intoa kaikille parvekesisustajille! Jos et pääse paikanpäälle, niin inspiroidu vaikka minun Pinterest kansiosta tai Kodin Ykkösen sivuilta?!
 
 
 
 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Parvekesuunnitelma 195€. Huh huh!!!

Unknown kirjoitti...

Mikä anonyymia hinnassa kuumottaa? :)

With all my love- blogin Jenna kirjoitti...

Pitäisihän se tehdä suunnitelma :)