14.9.2013

Rangekori

sisustuskarpanen_golfkori_3

sisustuskarpanen_golfkori_2

sisustuskarpanen_golfkori_1

Minä en ymmärrä golfista mitään, mutta sen verran olen kuullut että rangella tarvitaan kori ja sinne pallot! Nykyään nuo rangekorit on kevyitä ja muovisia, mutta ennen pallot kannettiin rautalankakoreissa.

 

Jonkun verran oli isäkärpäsellä vielä pelisilmää tallella, kun hän bongasi kesken golf vapaapäivän minulle tällaisen vanhan rangekorin! Tällä tuliaisella kuitattiin tämä reissu! ;)

 

 

 

 

6 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Golfia pelaamattomana en olisi kyllä yhdistänyt tätä koria peliin! Mutta hieno se on.

Espoolaisena kommentoin tuota aiempaa rullakkopostaustasi. Akseli on tosiaan megakallis kirppis. Johtunee varmaan yksinkertaisesti siitä, että pöytävuokra on kallis, 44 e/vko + muutama prossa vielä provikkaa päälle. Eli siinä tekee mieli hinnoitella silleen "sopivasti" että saa ensin tuon maksun katettua. Mutta hienon rullakon olet löytänyt...

Laura kirjoitti...

Hieno kori! En minäkään olisi osannut yhdistää sitä golfiin. Hyvin käy sun tyyliin ja hedelmien säilytykseen.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Aika suolainen pöytävuokra Akselin kirpparilla! Mutta kyllä siellä näytti asiakkaita pyörivän eli uskoisin että kauppa myös käy!? :)

Onnen omenia kirjoitti...

Harmillista, että sinulle kävi noin divaaniblogien kanssa. Olen itse kiinnittänyt paljon huomiota viime aikoina näihin kävijämäärä – hypetyksiin ja miten tärkeää se on, että blogissa on paljon kävijöitä. Mainokset ja tuotekollaasit on koko ajan isompi osa blogeja ja tavallaan niitä myös odotetaan. Itse olen alusta asti pyrkinyt bloggaamaan suurimmaksi osaksi omilla kuvillani, mutta ei se enää riitä. Minusta blogien suurin rikkaus on omat laadukkaat kuvat, niistä se oikea inspiraatio tulee! Näin neljä vuotta blogia pitäneenä täytyy sanoa, että ei ole blogimaailma enää sitä mitä ennen. Kaupallisuus jyrää ja kai siihen pitää itsekin yrittää lähteä mukaan, jos mielii lukijat pitää matkassa ;) Olisi todella mielenkiintoista kuulla minkälaisia lukijamääriä ei pidetä divaanissa riittävänä, mutta en toki odota että haluaisit tälläisiä tietoja paljastaa. Siinä muuten toinen juttu, todelliset kävijämäärät blogeissa on suoranainen valtionsalaisuus, ettei kukaan vaan ajattelisi, että ”tolla on vaan ton verran lukijoita”. Ihan kun se olisi se asian ydin koko bloggaamisessa. Pah, sanon minä!

Älä ihmeellä lopeta blogia, ei muuta kun takaisin bloggeriin ja oman itsensä herraksi :)

P.S Kommentoin ensin vahingossa vanhempaan postaukseen, kopioin viestin vielä tänne, ettei jää huomaamatta :)

Anonymous kirjoitti...

Tosi hauska, enkä olisi tiennyt minäkään mikä tuo on...aina voi oppia uutta

Nuukaska kirjoitti...

tuo nimetön olen siis minä :)