24.7.2012

Punkka vauvalle



Romuritarin banaanilaatikko herätti minussa pientä vauvakuumetta! Onneksi kuitenkin tajusin, että homman voi hoitaa myös näin virtuaalisesti, jopa ilman oikeaa vauvaa! Sitäpaitis, en kuitenkaan osaisi oikeasti päättää ripustaisinko laatikon roikkumaan katosta kuten kehdon, vai ruuvaisinko laatikon pohjaan renkaat, ikään kuin kehdossa?? Petivaatteiksi mietin joko Finlaysonin Appaa, tai sitten mustavalkoraidallisia... Sitten vain virtuaalivauva laatikkoon, ja sehän nukkuu päikkäreitä kuin tukki, ilman kitinää, ainakin kaksi tuntia!? ;DD

Banaanilaatikko: Romuritari
Petivaatteet: Finnishdesignshop

4 kommenttia:

kottarainen kirjoitti...

Mä haaveilen täällä puolestani samantyyppisestä laatikko pyörillä -sängystä hieman isommalle lapselle ja koko homma tuntuu nyt tyssäävän siihen, että sopivan (tyylikästä) oloista laatikkoa ei tunnu löytyvän. Ideoita?

Anna kirjoitti...

Olis ihana. Ehkä sit sinne teidän asuntomessutaloon pienokaista varten? ;)

sisustuskärpänen kirjoitti...

:DD Juu ei! Niin ihania kun vauvat onkin, niin ei meille enää yhtään kiitos! Messualueen tonttihakukin meni jo umpeen, eli tällä jengillä, tässä talossa... :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Hei, entä jos laittaisi tukevan lastu(? tms.)levyn päälle kulmaraudoilla kiinni lavakauluksen?! Lavakauluksen mitat on varmasti samat kuin vaihtolavoissa, eli saattaa olla vähän liian leveä esim. sängyn alle työnnettäväksi...??



https://www.google.fi/search?q=lavakaulus&hl=fi&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Dc8QUOLlCsPftAbPpIGICQ&sqi=2&ved=0CEIQ_AUoAQ&biw=1680&bih=904