9.12.2011

Tuossakin on talo!Huikeaa, mikä muutos! Sähkömies kävi viime viikolla asentamassa pilkkopimeään pihaan seitsemän seinävalaisinta taloa valaisemaan. Sisääntulon käytävä on nyt valaistu ja takapihallekin voi hiippailla edes jonkunmoisessa valaistuksessa. Suunnitteilla on vielä valoja puiden ja kivikkojen valaisemiseen.  Omaan silmään näyttää ihan siltä,  kuin talo olisi "kasvanut" ainakin puoli metriä! Ohikulkijat varmasti ällistyvät että "-ai kato tuossakin on talo!"

 

Ulkoroihut on tietenkin niitä kaikkein ihanimpia valoja. Tein roihuille omat jalustatkin! Ne on rakennettu väärinpäin käännetyistä keraamisista pikareista ja metallisista keittolevynsuojista (tai en kyllä tiedä ovatko sellaisia? löysin "lautaset" kirpparilta ja ne on paksua ja aika painavaa metallia). Väliin liimaa ja pintaan iki-ihanaa, monessa hommassa toimivaa spraymaalia.

 

 

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Oi! Ihana talo teillä! En tiedä miksi olin kuvitellut sen ihan eri näköiseksi. :)

Emmi kirjoitti...

mä ihmettelinkin et miten naapuritalo näyttää noin erilaiselta! kaikkee ihmeellistä sitä saakin valolla aikaan :)

terv. Emmi vastapäisestä rivarista, juuri siitä, jossa ei ulkovaloilla koreilla...

sisustuskärpänen kirjoitti...

Joo :) valo on kyllä ihmeitä tekevä juttu niin sisällä, kuin ulkonakin! Talon ihanuudesta en nyt niin tiedä... Alunperin ei ihan varsinaisesti ihastuttu tämän talon arkkitehtuuriin tai sijaintiin, vaan siihen, että sisällä on paljon tilaa ja puuhaa! Mutta kiitos kehuista Katille kuitenkin! :)

Anonymous kirjoitti...

Siis tää sijainti on Heidi kultaa!!!! Ja arkkitehtuuri aikansa legendaa!! Muutenhan sitä muuttais:)t.toinen naapuri:)