4.12.2011

Ihana, kamala IkeaEilen tein ennätyksen. Pääsin ulos Ikeasta alle neljällä kympillä! En voinut kuin taas kerran silmät pyöreänä ihmetellä sitä, kuinka ihmiset bussilasteittain vyöryvät vuodesta toiseen ostamaan samoja tavaroita.  Onko Suomessa enää yhtään kotia, jossa ei ole Paxia, Tronesia, Hemnesiä tai Bestå? Viimeiseen hiottu myymäläkonsepti jaksaa hämmästyttää kerrasta toiseen.  Henkilökunta on kiireistä, mutta silti en pääse edes palvelun puutteesta valittamaan. Uskomaton tarina tämä kyllä on! Ja vaikka yritän itsekin suhtautua koko ketjuun  varsin tunteettomasti, onnistuu se silti mieltäni kuohuttamaan. Niin hyvässä, kuin pahassakin!

 

Mukaan tarttui siis vain ihanasti piirtävät puukynät, hauskat leivontamuotit, kuusi pöydänjalkaa uuteen pöytään jonka meinaan rakentaa vaihtolavoista, punavalkoraidallista joulupaperia (sitä en voinut kuvata, kun lapset oli näkemässä), sekä tietenkin sininen Ikea-kassi joka muuten on sekin ärsyttävän hyvä ja monitoiminen vaikka mihin tarjoitukseen!

14 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Heh, meillä ei ole! Iksulta kyllä useasti jotin pientä tarttuu mukaan, mutta ei oikein mitään isompaa. Vielä ainakaan.

RuusuLiisa kirjoitti...

Meiltä ei löydy :D Iksun ostokset tekstiilejä tai pikkusilppua. Isoin ostos on malm pienimmässä koossa eli yöpöytä. Ehkä sitten joskus?

Elina kirjoitti...

Enpä ole Ikeassa vielä käynytkään, aina on kuski kurvannut ohi. Saapi nähdä koska sinne pääsisi tutustumaan :)

Emmi kirjoitti...

Hei kovasti jo kiinnostaa miltä näyttää tuo kuvaamasi pöytä, johon hankit kuusi pöydänjalkaa Ikeasta ja joka meinataan rakentaa vaihtolavoista. Miten rakennetaan pöytä vaihtolavoista?

Jonna kirjoitti...

Kiva että on muitakin jotka ei ole ikinä käyneet Ikeassa. Vaikka asun vain 50km päässä, en ole käynyt, ehkä kuitenkin ensi vuonna..

Salla kirjoitti...

Minulla taitaa nykyisessä kämpässäni olla Ikealta vain juustoraastin ja pitkulainen pandatyyny. Isäni luona varastossa on musta Lack-pöytä ja erinäistä pikkusälää. :)

Mari kirjoitti...

Ikean siniset kassit ovat aivan ehdottomia miltei kaikkeen! Oompa kerran selvinnyt siitä kaupasta ostamalla vain sinisiä kasseja kaksi kappaletta :)Olin seurana ystävälle ja ite ei vain tarvinnut muuta.

manteli kirjoitti...

Meidän huushollissa sanotaan jyrkkä ei Iksun huonekaluille, mutta jotain pienenmpää on sieltä tullut ostettua + yksi musta matto. Jostain kumman syystä haluan ne vähäisimmätkin ostokseni mahdollisimman neutraaleina ja sellaisina, ettei niitä ikealaisiksi tunnista :)

Sari Pietarinen kirjoitti...

Haa, loistava kannanotto tuota 'kaikenvallottavaa' Ikeaa kohtaan:s
Meillä löytyy huonekalua ja pienempää yksilöä ja sit myös sitä vispilä kategoriaa...yhtään en voi valittaa, hinta/laatu kohillaan!Ja tuo kassihomma...ovat todellakin Ärrrsyttävän lujaa laatua, Ruotsalaiset osaavat, senkin:)
Onko siirtolava nyt sama kuin 'lastauslava'?Meillä runkopatjasänkyjen alla sellaset, tykkään älyttömästi:)
Hyvää huomista Itsenäisyyspäivää!
-Sari-

Onneli kirjoitti...

Meiltä löytyy yksi lampunvarjostin, miehen yövalaisimessa, ja pari sisätyynyä. Ja kaksi muovista leikkuulautaa sekä 1ml mittalusikka, isommat koot setistä ovat kadonneet vuosien varrella. Hmmm, yksi kaapissa odottava kehyskin saattaa olla. Mutta ei mitään sen isompaa. Ulkomailla asuessa Ikea on pelastanut tuolla kaikella tilpehöörillään ja petivaateosastolla.

Pilvitarha kirjoitti...

Heh, just teen täällä lähtöä ikeaan :)

Edellisen kerran kävin toissakeväänä, useammin tulisi varmasti käytyä jos sellainen olis lähempänä... Meillä on kyllä ollut ikeaa, mm. kirjahyllyt jotka nykyään ovat siskon kirjastossa. Eikä voi valittaa, ihan hyvää tavaraa, muksuilla on yksi lastulevykaappi joka on hankittu -97, purettu ja kasattu uudelleen lukemattomat kerrat ja edelleen pelittää :D (Muistan sen nimenkin, se on Robin)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Ikea on päässyyt siihen uskomattomaan asemaan, että asiakkaat tulevat kauppaan OSTAMAAN, vaikka eivät edes tiedä mitä tarvitsevat!?! Toinen yhtä käsittämätön paikka on Veljekset Keskinen Tuurissa. Myös sinne rahdataan ihmisiä busseilla ihan vain ostelemaan "aina sieltä jotain löytyy!" Ikeassa kyllä ollaan onnistuttu mielestäni ihan kaikessa, jopa lihapullissa! Suuri harmi kuitenkin on sen kaiken kääntöpuoli... (ja ruotsalaisuus ;))

Pilvitarha kirjoitti...

Niin no, tuolta kantilta ei tietysti hommassa järkeä ole. Mulla on aina lista siitä mitä ikeasta "tartten". Vaan ahneella on kakkainen loppu: meidän ikearetki päättyi ojaan ja nyt odotellaan lisälaskua auton korjauksesta ja peräkärryn ostamisesta. Että se niistä edullisista hankinnoista :D

sisustuskärpänen kirjoitti...

Voi Ei! Kuinka se auto nyt sinne ojaan halusi, vaikka Ikea olisi ollut toinen vaihtoehto!! Autot on kyllä just tuollaisia, mullakin ne menee toisinaan ihan minne sattuu! ;D