23.9.2011

Töitä ja hommia

Nyt on ollut vientiä (yrittäjällä on aina joko liikaa, tai liian vähän vientiä...). Olen saanut työnalle monta mukavaa juttua ja tässä nurkassa on tullut istuskeltua aamusta iltaan. Työpisteeni on olohuoneen ja lastenhuoneen välissä, eli tässä saa(?) olla ihan keskeisellä paikalla, perheen parissa ;)

 

"Oikeiden" hommien välissä on tullut myös vähän sisustettua työnurkkaa. Tunkkainen vihreä seinä sai valkoista maalia, ja tein myös toiselle seinälle uuden taulun. Taulun nimi voisi olla vaikka: Ylös ja alas, sellaista se elämä on!? Taulun pohjan tein jo kesällä, ja se on kasattu puretun vaihtolavan laudoista. Seinää maalatessa vetäisin maalarinteipit myös taulun päälle ja telasin saman valkoisen värin taulun pintaan.

 

Hyllyn päällä vartioi leijona. Ja arvatkaa mitä, minusta tuntuu, että se ärisee ihan oikeasti, jos joskus eksyn liian pitkäksi aikaa surffailemaan työhön kuulumattomille sivuille!?

 

Tässä kuvia työnurkasta ennen (Apua, miten kehnoja kuvia näissä vanhoissa kirjoituksissa on. Olen ehkä sittenkin jo vähän kehittynyt kuvaamisessa! :))

 
 

12 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Vau mikä tilanjakaja!

mari kirjoitti...

Kiva työnurkkaus! Paljon säilytystilaa :) Vanhoista tauluista pidin kyllä enemmän.

sisustuskärpänen kirjoitti...

:) se peittää ja paljastaa juuri sopivasti.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Odotahan, kun näet minne ne vanhat taulut päätyi! Juuri illalla naputtelin nauloja seinään... ;)

kotilo kirjoitti...

Eikä kun makee tämä taulu!! (:

Dooda kirjoitti...

Aaa, mä niiiin fanitan sua! Toi seinäke on PÄHEE!

Anonymous kirjoitti...

:D Murr, työkarhu!

annika kirjoitti...

Moi, kerrohan vielä, miten taiot ne vanhat naulojen reijät taivaan tuuliin? musta on niin rasittavaa siirtää taulukokoelmia just niitten reikien takia....

sisustuskärpänen kirjoitti...

:D Niinpä! Itsekin teen juuri sitä, että sijoittelen taulut niiden vahnojen reikien mukaan... Kannattaa käyttää mahdollisimman pieniä nauloja, ja ennemmin aina nauloja, kuin ruuveja! Pieni tökkäys maalia tyhjäksi jääneisiin reikiin on myös yksi hätäkeino :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Oikeasti, fanittaako joku mua! :) [hieman nolona hymyilee..]

JaanElin kirjoitti...

Työtuolisi on aivan ihana!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Tuoli on mahtava kahden euron löytö. Tarkempi tarkastelu varmisti tuolin Ilmari Tapiovaaran Aslak-tuoliksi! :)