18.9.2011

Sisustusmasennus

Pienten tyttöjen makkarissa on aivan kamala epäharmonia! No, toisaalta eipä siellä kyllä kukaan nukukaan, sillä kaikki haluavat nukkua isosiskon kanssa samassa huoneessa. Äidin silmiä kuitenkin kirvelee suunnattomasti tuo sisustuselementtien sekamelska, mikä pikkumakkarissa on päässyt valloilleen. Jotain pitäisi tehdä, mutta mitä?

 

Ohuen ohut toivonkipinä elää vielä noissa täkeissä. Niistä voisi ehkä jotenkin lähteä liikkelle!? Toisaalta, suuren suuri innostuksenjuurakko lähti myös kasvamaan ystäväni puheista. Hän nimittäin suunnitteli tekevänsä lastenhuoneesta puna-valko-ruskean mariannekarkin! Samaa ideaa en tietenkään viitsisi käyttää, mutta jotain muuta? Vaikka oranssi-musta-valkoista supersalmiakkia?! Rautasängytkin tekisi mieli maalata, vaikka vihreiksi? Kohta se kuitenkin jo kaduttaisi... pitäisikö olla tekemättä mitään.

 

9 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Naapurihyvä, jos kovasti ahdistaa niin pistä sen huoneen ovi kiinni! ;)

Susanna kirjoitti...

Saatko sinä osallistua blogimaailman kiertäviin tunnustushaasteisiin, vaikka oletkin täällä Divaanissa nykyään? Jos saat, niin sellainen olisi mun blogissa nyt tyrkyllä.

Sitäpaitsi tuo huone näyttää ihanalta näiden kuvien poerusteella - lakkaa masentumasta!

Voisitko muuten mainostaa käyttämääsi kameraa minulle? Olen kameranhankintaharkinnoissa.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Tottahan toki osaliistun tähän haasteeseen! Tämä on mukava, koska postauksen voi muotoilla jokainen hyvinkin omanlaisekseen Käykäähän muutkin nappaamassa haaste Susannan työhuoneelta. Mun kamera on Canon 500D ja juuri vasta hommasin siihen lisäsalaman Nissin mark2 di622. Koen olevani aika kehno näiden teknisten laitteiden kanssa, mutta tämä kamera on ollut aika yksinkertainen opetella. Hiljalleen olen tutustunut sen ominaisuuksiin ja ottanut askel askeleelta käyttöön uusia valokuvauksen ulottuvuuksia. Paaaaaaljon on vielä hämärän peitossa, mutta koska en ehdi/jaksa/ole kiinnostunut mistään systemaattisesta valokuvauksen opiskelusta, täytyy vain edetä kantapään kautta opetellen! :) Koen, että tämä kameranrunko on aika hyvä juuri tällaiselle "vähän enemmän" valokuvausta harrastavalle. Tosiharrastajat ja ammattilaiset varmasti valitsisi toisenlaisen rungon?

Valokuvaaja kirjoitti...

Kyseistä kameraa käyttää moni ammatikseenkin kuvaava. Runko on hyvä, harrastajalle(kin) erittäin hyvä peli.

Susanna kirjoitti...

No juuri tuollaisilla perusteluilla minäkin sen kameran valitsisin. Kiitos tosi paljon!

NOPPA kirjoitti...

Ällös tee mitään- juuri sopivan letkeän vanhalle näyttää=)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Hienoa! Sain kameran mieheltäni lahjaksi, eli sen teknisiin ominaisuuksiin en etukäteen tutustunut. Tällä rungolla pärjään varmasti aika pitkään! :)

Laura kirjoitti...

Kannattaa maalata sängyt esimerkiksi tummanharmaiksi tai mustiksi! Silloin ne luultavasti istuisi, vaikka huoneen sisustus vuosien varrella muuttuisikin laidasta laitaan.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kyllä! ne on sellaisia ajattomia värejä, mutta toisaalta niin on valkoinenkin... ja jos väri on joku näistä, se on mielestäni edelleen vähän kuin "väritön"? En kyllä ehkä oikeasti raaski maalata sänkyjä vihreiksi, se menee jo vähän pakko tuunaamisen puolelle...? Räväkän vihreät rautasängyt vain olisi jotenkin mageet, jos siis ihan aluperäisesti olisivat sen väriset... ;)