26.4.2011

Trendiräsy ja kippurat kannet
"- Noi räsymatot on kyllä söpöjä ja aivan ihanaa kun ne on taas niin trendikkäitä, mutta ei ne kyllä meille millään sovi..." Kuinkas ollakaan, hiljalleen silmäni alkoi kirpparilla osumaan erilaisiin räsyhin ja lauantaina viimein antauduin kotoilua kaipaavalle sielulleni ja sijoitin 17€ tähän räsyyn!
Toinen löytöni oli vanhat tulitikkulaatikon kannet, joista teen joskus jotain jos keksin...

5 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Hih, nuo sanat ne on joskus tullu täälläkin sanottua erinäisistä asioista ja kappas miten on käynytkin ;D Hieno on matto!!

Tupu Pupuna kirjoitti...

Räsymatot on ihania! Voi, että kun olisi kangaspuut ja osaisi vielä tehdäkin itse. Ja mikä parasta niin ovat ekologisia <3 Mä tein just pari viikkoa sitten hyvän räsymattolöydön, kun löysin kolme hyväkuntoista ja ihanaa mattoa yhteensä 12 eurolla :)

Rillirousku kirjoitti...

Täälläkin on pari vuotta rakastettu räsymattoja ja metsästetty niitä kirppareilta kuumeisesti. Nykyään meiltä ei sitten muuta löydykään. :)Mulla on myös suunnitteilla keittiössä viedä räsymatto jopa seinälle asti, enää pitää saada mies ylipuhuttua. ;)

myyrä kirjoitti...

Täälläkin räsymatoista tykkäävä... meille kotiutui useamman vuoden jälkeen kaksi mattoa samaisesta talosta mistä aiemmin ostettiin kirpeän vihreä kaappi. Kangaspuut olis saatavilla (jos ei oo lahonnut varastossa seistessään) jos vaan olis niin iso tupa mihin ne koota.

Katalaiina kirjoitti...

Samat sanat täälläkin, tosin olen edelleenkin yhä sitä mieltä että nuo ihanuudet ei ole meitä varten :/ ehkä jossain toisessa asunnossa. Maybe some day.