4.4.2011

Paha äiti?

Ihan vähän tunsin sääliä, kun tyttö keskimmäinen katsoi kuivumassa olevaa taideteostani autotallin lattialla ja totesi pää kallellaan, että : "nyt meillä ei enää ole Barbille hevosta..." Onneksi sääli kuitenkin vaihtui äkkiä voitonriemuun, kun keskityin vain ajattelemaan miten upeat kynttilänjalat meillä nyt on!!
Vanhoista suomalaisista seinäraanuista uudistetut sisustustyynyt on muuten syksyn 2011 hitti!! Uskokaa tai älkää ;) Tämä huikean upean värinen yksilö on uranuurtaja ja tuo raikkaalla ja uudella tavalla 400-vuotta vanhan sisustuselementin tähän päivään! (mahtava mainoslause!?) (Tähän on hyvä lopettaa! :))

18 kommenttia:

Kotilo kirjoitti...

Ihan loistava idea nuo raanutyynyt! Olen jo pitkään odottanut (tai siis odottanut ja odottanut..) raanujen paluuta jossain muodossa ja tässä se nyt on! Mukavan modernissa muodossa.

Paula kirjoitti...

Aivan ihanat kynttilänjalat! :D Ja hieno on myös tuo raanutyyny! :)

Nyyti kirjoitti...

No just yksi päivä katselin kierrätyskeskuksessa niitä raanuja ja mietin että jollain tavalla ne kiehtoisi, mutta mutta... Ja tuossahan se 2011 päivitys onkin! :D

Laura kirjoitti...

Hienot! Laititko sisälle jotain painoa etteivät vaan keikkaa jos kynttilöitä polttelee? Barbin hevoset on aika kevyitä ja heppoisia...

Anonymous kirjoitti...

Siis miä en ole ikinä koskaan kommentoinut yhtä ainutta blogia, mut nyt täytyy sanoa, että tää blogi on kaikista lukemistani blogeista ehdottomasti paras! Meillä on niin samanlainen maku, että meidän on pakko olla sisustus-sielunsiskoja. Aivan käsittämättömän hyviä ja innovatiivisia ideoita, ja mikään ei ole niin parasta kun ekologinen, vanhasta uutta-tapa sisustaa! Täydet pisteet siulle kärpänen! Ja ihanaa kevään jatkoa koko perheelle!-Tanja

Tups kirjoitti...

Nyt on kyllä nii hienot kynttilän jalat ett oksat pois. Aivan mahtava idea!!! Pakko saada tuommoset!

Parolan asema kirjoitti...

Aivan loistavat kynttilänjalat! Jospa ne barbit harkitsisivat vaikka vesiurheilua vaihteeksi kun näin upeat tuli hepoista ;) Komia idea on myös raanutyyny, hyvältä näyttää :)

Tiia kirjoitti...

Wautsi! Mahtavat nuo heppakynttilänjalat! Oon itse kovin viehättynyt pienempiin eläinfiguureihin ja niistä visioinut mm. koruja. Mutta eipä tullut mieleen, että myös isommista elukoista voi keksiä kaikkea kivaa - tässä loistava esimerkki! Ja raanutyyny on kyllä kanssa vallan piristävä tapaus :)

Elli kirjoitti...

Onko nuo ihan oikeita Barbien hevosia? Oletko loytanyt jonkun Barbien hevosten piileskelypaikan vai mistas noita voisi loyttaa? Itsekin voisin kylla tuollaiset vaantaa meille, mahtavan nakoiset! :)

Valkoisen Tilan Hanna kirjoitti...

Todella upeat hepat!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos! Ihania kommentteja! :) Hienoa, että raanutyyny saa teiltä hyvät pisteet (olen nimittäin ommellut niitä myyntiin melkoisen pinon!), luotan aina teidän mielipiteisiin! Nuo heppulit ei ole sellaisia ihan perinteisiä muovisia barbien hevosia, vaan vähän tukevampia ja keinonahkapintaisia...jostain kirpparilta nekin on meille aikoinaan kulkeutunut. Oikein raikasta ja mukavaa ja keväistä viikkoa Teille kaikille ja erityisesti Tanjalle, joka sai suupieleni nousemaan korviin asti! :)

Oona A kirjoitti...

Kävin jo kaivelemassa oman tytön heppoja, mutta taidan suosiolla etsiä omat kirpparilta, että suuremmilta välikohtauksita vältytään ;) Niin hauska idea, että surutta plagioin!

Lehdokki kirjoitti...

Mistä sä oot noin törkeenmakeenvärisen raanun löytänyt? On kyllä upeat värit! Ja pakko nyt sanoa, että mun lempivärit on valkoinen, harma ja musta, eli tää on melkoinen tunnustus mun suusta :DOotko muuten havainnut jo tuon taidevarkauden teidän seinältä? ;D

Kate kirjoitti...

saako kynttilänjalka-ideasi kopioida? Kerrotko ohjeet kuinka tuollaiset väkerrellään? Blogisi on ihana ja toivottavasti pääsisi joskus myös putiikissasi vierailemaan!-Kate-

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Kate ja muut! Kyllä tämäkin blogi on nimenomaan tarkoitettu ideoiden ja oivallusten jakamiseen! :) Itse olen saanut paaaaljon ideoita muilta bloggareilta ja täällä puolestani jaan omiani. Jos sitten joku alkaisi myymään tuotteita minun ideoillani, niin se olisi tietenkin eri juttu, koska itsekin yritän näillä askarteluilla leipäni hankkia. ;) Usein näissä "tuunaus"-jutuissa on kuitenkin se ongelma, että tekeminen perustuu nimenomaan materiaaliin. Niinpä en voi oikein tämänkään hevosen tekemiseen sen tarkempia ohjeita antaa, sillä nämä hevoset on juuri sellaisia "tietynlaisia", joiden selkään vanhan kynttilanjalan hylsyn ruuvaaminen onnistui! Jokainen kotiaskartelija voi käyttää omaa luovuuttaan ja tekemällä idea ehkä taas jalostuu ja lopputuloksen avoi olla jotain vieläkin mahtavempaa!! :)

Rilla, kirjoitti...

Nämä tyynyt kyllä kolahti ja kovaa. Saa nähdä palataanko asiaan niiden tiimoilta. ;)

Edla kirjoitti...

Ooooo mitkä hepat! :) Loisto idea.Minäkin vein pojilta juuri muutamia korvan/hännän/jalan menettäneitä muovieläimiä jonkun sortin maalausprojektiin. Muuta suunnitelmaa niille ei toistaiseksi ole. Saatampa muutaman täysin ehjänkin livistää hakemaan :D

Isa kirjoitti...

Raanutyynyt ovat upeita, mietin täällä tilaamista - värin valinta vain on vaikeaa :) Pähkäilystä lisää blogissani http://kuutiot.blogspot.com/. Lainasin muutamia kuviasi raanutyynyjen esittelyyn ja linkkasin tekstin verkkosivuillesi - toivottavasti tämä on ok. Ihanaa alkavaa syksyä ja kiitos mahtavasta ja idearikkaasta blogistasi!