17.4.2011

Missäs me nyt asutaankaan?

Iso laminoitu kaupunkialueen kartta on ollut rullalla kaapin kätköissä jo pienen tovin ja odottelut "jotain mahtavaa ideaa?" Sellaista trendikästä seinäkarttaa tästä ei saa tekemälläkään, eikä tämä kyllä mitään vintagea tai retroakaan tihku, joten raaskin ihan hyvin leikellä sen palasiksi. Pyöreitä 30cm tapletteja tuli keittiön pöydälle juuri epäsopivasti viisi kappeletta (kun tuoleja on kuusi). Suurena plussana on kuitenkin liukas, vettä hylkivä pinta, jota voi helposti pyyhkiä! Pakkomielteisesti tulee aamupalalla kartalta etsittyä vanhoja koteja, työpaikkoja tai kavereiden osoitteita, eli sanomalehdenkin voi siis jatkossa peruuttaa!? ;)
Limejä tulppaaneja ostin perjantaina ekan kerran.

7 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Kiva idea, lapsiperheissä toi vois toimia jos lapset viihtys sit paremminki pöyässä kun jotain kateltavaa... Ainaki meillä toi syöntihomma välillä aika hankalaa... Ihania tulppaaneja, en ookkaan tuon värisiin meijän kaupassa törmännyt.Mukavaa palmusunnuntain jatkoa!

hietzu kirjoitti...

Hih. :) Varsin oivallinen idea! Kävisi meidänkin aamukahvipöytään.

elämäni matkat.... kirjoitti...

Kiva idea :) heti aloin jalostamaan sitä matkakohteiden kartoilla, joissa myös riittäisi purtavaa pitemmäksi ajaksi.Ihanat tulppaanit, väri on upea.

myyrä kirjoitti...

tosi huippu idea!! :) pitäis hommata laminointikone itelekkin.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Joo-o, tuo lomakarttojen jemmaaminen on kiva idea! Ja oma laminointikone, se olisi tosiaan aika räleä! :) Käsittääkseni ne vain on aika kalliita ja usein sen verran pieniä, että yli A4.sen laminoiminen harvoin onnistuu... mutta jos jostain kytettynä löytyisi, olisis kyllä varsinaine löytö. Vaikka vieläkin enemmän odotan jostain löytäväni sen vanhan kohokirjaimisen Dymon!...

myyrä kirjoitti...

Dysonia mäki haaveilen laminointikoneen lisäksi, alkuun se vois olla se pienikin... jos sitten nälkä kasvais syödessä niin vois kuolata isompaa ;)

Laura kirjoitti...

Hyvä idea! :)