2.3.2011

Ihanat, värikkäät neliöt!

Sisustuskärpäsen Facebook-sivulla on menossa maraton, jossa keksitään uusia käyttötapoja, yhdellä kirppparireissulla mukaan tarttuneille tavaroille! Uuden olomuodon on saanut ainakin jo rullaverho, täkki, lamppu ja valokuvakehys.
Tuolla samaisella kirpparireissulla lähti mukaan myös nämä virkkuuneliöt, jotka vielä odottavat sitä suurta "Ahaa-elämystä!". Lasinalusena ne voisi olla ihan kivat, mutta ainakaan minä en ikinä käytä sellaisia! Mikään perinteinen patalappuviritys ei iske, eikä nämä nyt ihan seinälle kehystämisen arvoisiakaan ole... Joku hellyttävä vauvan katselumobile? tai sellainen rapiseva rutistelujuttu? Tai helistin! Joo, ehkä näistä tulee joskus jotain söpöä jollekin vauvalle! :)

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Minä tein justiin vierastossut isoäidinneliöistä, jotka kesällä virkkasin tyynyä varten, mutta joista en tyynynä tykännytkään.

Eryah kirjoitti...

Ehka joku shopping bag? Toki vauvalle helistimia tms. myos, mutta ne tuppaa laittamaan kaiken suuhunsa, ja neulelankaa kun imeskelee, niin siita jaa ikavasti "karvoja" kieleen...

Viivi kirjoitti...

Miau. Kesäkassi/käsilaukku olalle olis kiva :)