25.3.2011

Hermo riekaleena!
Nyt varmaan kannattaisi miettiä tarkkaan, mitä suustansa päästelee, mutta jotenkin vain on sellainen olo, että omalle äidille ja siipalle valittaminen ei enää riitä!
A) Koko liiketila, jonne myös Sisustuskärpäsen oma myyntipiste maanantaina aukesi, on nyt suljettu puutteellisten ulkorappusten takia. Vuokranantaja on vuokrannut tilan liiketilaksi, mutta rappuset ei täytä sille vaadittavia kriteerejä. Nyt odottelemme muiden tilassa toimivien yrittäjien (Katriinan kauppa, minä ja muut) kanssa, että asia hoidetaan kuntoon ja saamme kaupan taas auki. (tämä syö hermojani vähän...)
B) Sisustuskärpäsen kotisivut, joiden sovittiin valmistuvan viim. 1.3. on edelleen kesken. Asiaa hoitava yrittäjä on kaikkea muuta kuin yritteliäs ja parin jos toisenkin "rakentavan?" sananvaihdon jälkeen tunnen tulleeni huijatuksi. Tästä viisastuneena, olenkin päättänyt jo heti yrittäjänurani alkumetreillä olla uhraamatta aikaa moisiin taivastelijoihin ja keskittää voimani ja aikani vain hyviin ja luotettaviin yhteistyökumppaneihin! (tämä raastaa hermojani vähän enemmän).
A) + B) = C) Tärkeimmät myyntikanavani on nyt tukossa vain ja ainoastaan muiden huolimattomuuden takia! Ja tämä repii hermojana todella!!

No, onneksi uutisoitavana on jotain hyvääkin! :) Uusia, todella hyviä jälleenmyyntipaikkoja on viritteillä ja muutenkin Sisustuskärpänen on huomattu useammassakin uudessa mediassa! Ihania uusia tyynymalleja on tulossa lisää ja uusia ideoita hyrrää päässä niin, että surina käy. Että eiköhän tämä yrittäminen taas jossain vaiheessa iloisemmaksi käy, kun saadaan turhat tukkeet tieltä! :) Yllä vähän mallia uusimmista tuotoksista.

16 kommenttia:

myyrä kirjoitti...

voi ei, Tsemppiä ja hermoja!!!

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Voin kyllä ymmärtää, että pipoa kiristää ja hermoa raastaa. Onneksi kuitenkin jotain hyvääkin :) Toivottavasti asiat järjestyy pikapikaa ja pääset keskittymään olennaiseen! Mukavaa viikonloppua sinulle :)

Peurankello kirjoitti...

Ajattelinkin jo, että milloikahan postaat tilanteesta. Kurja juttu on, useampi ihminen on mulle soittanut, että on pyörähtänyt suljetun kaupan pihassa ihmetellen tilannetta. Toivotaan, että pian tilanne korjaantuu. Hienoja ovat uudet ompeuksesi. Muumimammana voisi positiivisena puolena todeta, että nyt on "aikaa" tehdä lisää myytävää;)

Valkoisen Tilan Hanna kirjoitti...

Yrittäjä keitetään monessa liemessä. Tsemppiä ja iloa jokaiseen hetkeen! t. monesta hukkumisesta pelastunut

Seija kirjoitti...

Tsemppiä kovasti sulle. Käytä aika hyödyksi ja ponkaise lisäpuhtia saaneena liikkeelle, kun ovet saa auki :)

Pauliinalotta kirjoitti...

Varmasti yrittäjänä tiedät tällaiset asiat paremmin kuin minä, mutta mieleeni tuli heti, että vuokranantajalla lienee jokin velvollisuus korvata aikaa, jolloin myymälöitä ei voi pitää auki, ainakin vuokran alennuksella. Muista korvauksista, kuten saamattomat myynnit yms., en osaa sanoa, mutta joku muu osaa varmasti kertoa.Ja jos nettisivujen suunnittelija ei ole pitänyt sopimusta, niin ei kun korvausvaatimusta sinnekin kehiin. Toivottavasti sopimus on teillä kirjallisena. Jos ei ole, niin tee tästä lähtien sopimukset niin.Ei ole mukavaa joutua mahdollisesti riitelemään asioista, mutta koska kyse on elannostasi, niin vastuuta kannattaa perätä.Paikalliselta lehdeltä voi yrittää saada jonkun tekemään jutun siitä, miksi liiketilat ovat kiinni, asiahan voi kiinnostaa lehteä. Näin tieto leviäisi ja ei tarvitsisi esim. maksaa ilmoittelua, jos kiinniolo on pitkä (toivottavasti ei ole).

Pilvitarha kirjoitti...

Voihan voimasana! Ymmärrän että ärsyttää, varsinkin kun itsellä olisi virtaa ja intoa mutta jotkut muut sitten lusmuilevat ja aiheuttavat hankaluuksia...Toivottavasti tilanne ratkeaa pian!

Marika kirjoitti...

Hei,Olen blogisi uusi lukija ja täytyy sanoa, että ihan mielettömän hienoja ovat tuotteesi. Tsemppiä tämän hetken yrittäjäelämän haasteisiin, toivottavasti ne kohta pian ratkevat parhaalla mahdollisella tavalla :)

Anonymous kirjoitti...

Moikka!Tsemppiä haasteisiin ja kyllä ne asiat paremmaksi kääntyvät! Hienoja on tuotteet ja on mukavaa seurata miten hommasi on kehittynyt ja mihin se vielä johtaa!Blogiasi olen lukenut jo pitkään mutta harvemmin kommentoinut!Mulle kaikki tyynyt nyt ja heti! Ihania on!

Nelli kirjoitti...

Todella harmilliselta kuulostaa ja on syytäkin ärsyyntyä! Mutta - kertakaikkiaan, miten hienoja tyynyjä! Nyt täälläkin odotellaan, että nettisivut nousisivat pystyyn, niin voisin pistää tilausta tulemaan. :)

Susanna kirjoitti...

Voi karmaistus, mitä vastoinkäymisisä. Mutta munkinmallinen muhkea tyyny on hieno!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos taas, kun olette näin ymmärtäväisiä! :) Itsestäni jo alkoi tuntua, että olenko turhan itsekäs, kun vain omia harmejani täällä jaan... Kaikkein enitenhän tässä tilanteessa kuitenkin kärsii asiakkaat, jotka käy oven takana turhaan tai etsiskelee lupaamiani tuotteita netistä tuloksetta. Eli nöyrin anteeksipyyntö kaikille, joille näistä kommelluksista on tullut lisää vaivaa ja ihmettelemistä. Ja erityisen rohkaiseva oli Valkoisen Tilan Hannan kommentti, jossa todettiin, että monelta hukkumiselta voi pelastua! :) Ja hei, taas kerran, kaikki IHAN OIKEAT asiathan minulla on oikein hyvin! :)

milla kirjoitti...

Oi voi :/ Minäkin olen meinannut piipahtaa, mutta en ole vielä ehtinyt. Toivottavasti porrasasia saadaan pian kuntoon! :)

Virpi Katriina kirjoitti...

Hei, minun täytyy vielä selventää tässä että Katriinan Kauppa ei ole Sisustuskärpäsen vuokranantajaja ja Katriinan Kauppa on vuokralaisena. Onneksi et Heidi joudu maksamaan vuokraa lainaan eikä sulla ole vanhenevia tuotteita.

Virpi Katriina kirjoitti...

Kirjoitusvirhe ( klo 3:38 yöllä kirjoitettu toimikoon puolustuksena) ed. siis " onneksi et joudu maksamaan vuokraa lainkaan).

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kyllä juuri näin! Fb.ssä erikseen jo tarkensinkin, että myös Katriinan kauppa on tässä ns. "kärsijänä", eikä vuokranantaja! :)