23.2.2011

*ruma sana*

Bloggeri ilmoittaa, että Picasa kuva-albumini on täynnä, eikä kuvia voi enää ladata... Tämän blogin kantavin idea on kuitenkin juuri kuvat, eli nyt täytyy hetki miettiä mitä teen. Onko muuten jollain blogikonkarilla kokemusta vastaavasta tilanteesta??

12 kommenttia:

miia kirjoitti...

Minulle bloggeri ilmoitti hetki sitten etten pysty enää lataamaan kuvia suoraan blogiin, joten heitän ne sinne photobucketin kautta. Auttaisiko tässäkin tapauksessa?

Sokrutin kirjoitti...

Olen antanut ymmärtää, että blogissa voi olla useampi kirjoittaja. Jokaisella kirjoittajalla on oma kuvakiintiönsä. Eli eri sähköpostiosoite ja liityt kirjoittajaksi, homma alkaa samassa blogissa puhtaalta pöydältä. Ei tarvii ostaa uutta kuvatilaa eikä vaihtaa blogia.

Vekarus kirjoitti...

Voit tehdä kuten Sokrutin ehdottaa (jotkut sanovat että on hankalaa toimia kahden käyttäjän kanssa). Uuden blogin tekeminen ei auta, sillä tila on per kirjoittaja. Helpointa on kuitenkin kuulemma maksaa se pyydetty 5 dollaria (?) ja ostaa lisää tilaa. Jatkossa ei kannata turhaan laittaa isoja kuvia.

Maiu kirjoitti...

Itse lataan kuvat aina Flickriin ensin ja linkkinä tuon bloggeriin postauksiin. Tämä siksi, että koen flickrin pakkaavan kuvat siistimmin kuin Picasa, eli laatu pysyy parempana. Onhan tuo hitaampaa ja vaivalloisempaa toki. Itse en maksaisi lisätilasta.

Sani kirjoitti...

Minkähän kokoisia kuvia lataat?Minä pienennän kuvat ennen lataamista. jos sulla on bloggerin picassa albumi täynnä, voit lisäillä photobucetin kautta :)

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Itsellä ei varmaan vielä aikoihin tuota ongelmaa, mutta mielenkiintoista varautua asiaan.Ihmettelen ihmisten vastentahtoisuutta ja ehdottomuutta olla maksamatta sitä 5 dollaria. Hintahan on aivan mitätön verrattuna siihen, mitä yleensä harrastuksiin sijoitetaan. Ja samalla hinnalla ei saa Hesasta kunnolla edes kahvin päälle pullaa!

kte kirjoitti...

Ehkä vähän aiheen vierestä, mutta jännä, miten bloggeriin voi lisätä vain picasan kautta kuvia suoraan, kun taas monissa muissa blogipohjissa kuvat voi laittaa suoraan omalta koneelta eikä minkään picasatilin kuvakiintiö täyty. Itselläni picasassa on monia muitakin kuvia kuin blogiin tulevia, niin harmittaa, kun blogikuvat sitten syövät muiden kuvien tilaa - tai toisinpäin. No, mullakin on tili täynnä nyt :/

JohannaK kirjoitti...

Mulla tuli tila täyteen pari viikkoa sitten. Mä maksoin 5 dollarii ihan kiltisti. En todellakaan itse halua karsia kuvien määrästä tai koosta. Olis ehkä mielenkiintoista kokeilla flicrin kautta. Pitäis muutenki tutustua paremmin flicriin:)

JohannaK kirjoitti...

Niin ja arvaa vaan irtosko ruma sana täälläkin, kun juuri kesken ison postausyrityksen keskellä ja illalla kello 23 alkaa tökkiin ;)

miolann kirjoitti...

"monissa muissa blogipohjissa kuvat voi laittaa suoraan omalta koneelta"Kyllä ne kuvat muissakin pohjissa täytyy jonnekin nettiin siirtää, muuten ne eivät näy muille käyttäjille.Mahtaakohan moni olla siirtänyt täysin käsittelemättömiä kuvia. Digikameran tiedostothan ovat todella isoja, jos niitä ei pienennä.

Sari*ll kirjoitti...

Hei, Elliksen skräppäysblogissa on hyviä ohjeita kuvien pienentämiseen ennenkuin laittaa ne nettiin. Katsoppa http://ellae.net/blog/2812092/Sinullakin on mukava blogi ja sinun sisustuskauppa kuulostaa hienolta, varsinkin idea ja jutun ydin eli kierrätys :) Jos tässä joskus tulee Jyväskylään asiaa niin tulen kyllä katsomaan. Hyvää jatkoa :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

KIITOS ihanat ihmiset myötätunnosta ja ennen kaikkea hyvistä vinkeistä ja ohjeista! Eiköhän näillä ohjeilla saada taas blogi hyrräämään! :) (...kunhan nyt vielä löytyisi aikaa rustata uusia juttuja. Kuvia alkaa jo olemaan aikamoinen kasa kertyneenä juuri tuonne Picasaan...)