7.1.2011

Paistattelua!

Tänään Sisustuskärpänen paistattelee isossa kuvassa paikallisen maakuntalehden sivuilla, ihan omalla nimellä ja naamalla. Muutenkin "anonyymi ajat" saa nyt olla takanapäin, sillä samaisessa jutussa paljastuu jo osa "Todella suurta suunnitelmaani" :) Olen nimittäin saanut hienon yhteistyömahdollisuuden Katriinan kaupan kanssa, ja oma Sisustuskärpäsen myyntipiste uuden upean Katriinan kaupan sisällä, Laukaantien varressa, toteutuu maaliskuun alussa! Myös Globe Hope rantautuu samoille apajille, eli kyse ei ole mistään ihan turhanpäiväisistä kekkereistä! :) Luvassa on laadukasta ja luovaa kierrätystä suomalaisittain!

Myös Avotakka on huomioinut Sisustuskärpäsen uusimmassa numerossan. Minun ottama kuva palkitaan "kuukauden kotikuva-kisassa", Dyson imurilla! Huippua! Käykäähän muutkin osallistumassa tähän kisaan, sillä palkinnot on upeita, eikä taso ole mitenkään liian kova.

Amaryllis paistattelee ylhäisessä yksinäisyydessä vasta nyt, kanssasisarten jo kuihduttua, TAMMIamarylliksenä ;).

Kellon taasen nappasin mukaan kirpparilta 50 sentillä, kun muistin jonkun bloggarin joskus jossain kertoneen, että tästä tulee vielä aikanaan klassikko! Itsehän en niinkään näistä design-jutuista mitään ymmärrä...

18 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

KSML luettu aamusella teekupposen äärellä. Hyvä juttu mahtavasta kodistanne! Olihan susta muuten jo aikaisemminkin lehtijuttu. Kotivinkissäkö se nyt oli...Tsemit kaupankäyntiin!

Sarppu kirjoitti...

Onnea hienosta jutusta ja inspiraatiota uusiin tuuliin.

Susanna kirjoitti...

Onnittelut! Hienoa kerrassaan!

Sara kirjoitti...

Piti oikein uudestaan selata Avotakka ja löytyihän se kuva sieltä. Hienoja uutisia kaiken kaikkiaan, onnea!Pidempään jo olen blogiasi seuraillut, nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan. Hyvää alkanutta vuotta! :)

Anonymous kirjoitti...

Hienoa! Pitääpä poiketa, jos Jyväskylän suuntaan ollaan tulossa :) Onnitteluni!-Tarutin

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä,huomasin kuvasi Avotakassa...turhan peinenä vain julkasevat...luulis ,että isomman tilan antaisivat lukijoiden kotikuville.Hienoa,että pääset aloittamaan" oman putiikin".ONNEA SIITÄ.Voi kun asuisin lähempänä,et pääsis käymään.

Anna kirjoitti...

Ehdottomasti tulen käymään sun uudessa putiikissa!

Anonymous kirjoitti...

Täytyykin tulla putiikissa käymään! Onnea!! Onko tuo IKEAn kello vai mikä?

Marissa kirjoitti...

Mutta miten käy vanhalle imurille? Eihän vaan joudu muuttamaan:(

Marissa kirjoitti...

Ja siis ONNEA, unohtu ihan kun aloin suremaan vanhaa imuria:) Voiskos ne olla kavereita?Harmi kun putiikki kaukana:( Telepaattisesti tulen minäkin kuitenkin!

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Onnea onnea! Olet varmasti saamassa, mitä olet ansainnutkin!:)

Erja kirjoitti...

Hieno juttu KSML:ssa - onnea siitä. Samoin menestystä yritystoimintaasi!Erja M

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos kaunis taas teille kaille tsemppareille! Ja Marissa, älä huoli, vanha imuri pääsee alakertaan ja uusi taas jätetään ylös. Näin molemmilla on omat reviirinsä ja toiminta-alueensa. Ei pääse kasvamaan kateuttakaan ;).Erityisen lämpimät terkut Erjalle :)

Maija kirjoitti...

Hei! Olen aivan uusi lukijasi: ystäväni esitteli blogisi minulle täällä uutena vuotena käydessään! Bongasin ensimmäisenä lukemastani tekstistä tutun putkimiehen nimen ja sain tietää olet myös jyväskyläläinen. Sen jälkeen olenkin bongannut Sisustuskärpäsen nimen yhdessä jos toisessa paikassa, joten eiköhän siinä ole merkkiä kylliksi osoittamaan, että tässä on uusi blogi minulle seurattavaksi :)! Mielenkiinnolla jään juttujasi seuraamaan, hyvää kevään alkua!PS: Minulla on samanlainen herätyskello, punaisena vain :)!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kivaa Maija, tervetuloa messiin! :) Ja aikaisemmassa kommentissa unohdin mainita, että kello on tosiaan lähtöisin Ikeasta. Minulla oli joskus aikoinaan samanlainen, mutta se meni rikki ja sen jälkeen tein siitä valokuvakehyksen. joissain muuttojen ja kirpparipöytien vilskeessä se on kuitenkin lähtenyt kiertoon ja nyt ostin tosiaa aivan samanlaisen tilalle! Kellon on suunnitellut "joku nimekäs?" tyyppi, joka aloitti taipaleensa Ikealla.

Anonymous kirjoitti...

siis ihan mieletöntä!!!! onnea!! olet joka jutun ja myyntipaikan anasainnut.:) huippujeehienoa!!!t.milla

PeppiTossu kirjoitti...

mukava blogi löytyi. :)

Nonna kirjoitti...

Onnittelut lehtijutuista ja erityisesti tuosta uudesta liikkeestä!Hieno tuo kellokin on!