13.1.2011

Entiset nuoret
Kirpparilla näin vain neljä soikeaa, mustaa kehystä, mutta kotona huomasin mikä nuoruuden palo ja halu, sekä usko tulevaan näiden nuorukaisten silmistä loistikaan. Eihän tällaista kaveriporukkaa voi roskiin heittää! Ja mikäpä onkaan sen trendikkäämpi tapa stailata heidät tälle vuosituhannelle, kuin VIIKSET! ;) Osa jengistä tosin näyttää olevan sen verran konservatiivista sakkia, että hillitymmät vermeet saa riittää! ja sitä paitsi takarivin tytön sulkakorvikset on taatusti räheät tämänkin päivän diskoloissa!

10 kommenttia:

Pilvitarha kirjoitti...

Sulkakorvistytöllä on selvästi asennetta, ei mikään hissukka emäntä :)Ja viikset sopivat, kaikki näyttää vähän hauskemmalta viiksien kanssa.

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

hih...loistoa:D

Susanna kirjoitti...

:-D Mainiota!Olen aina ihmetellyt, kuka muka ostaa joidenkin vieraiden ihmisten kuvia kirppareilta, mutta näköjään joku ostaa! Eikä ollenkaan huono idea!

Onneli kirjoitti...

Ihan mahtavat! Tuollaisenaan kuvat olisi ehkä hassu elementti kodissa kun olisivat ventovieraita, mutta pienellä tuunauksella niistä saa erilailla kiinnostavia!

hietzu kirjoitti...

Hih,kiva päivitys kuviin. Punainen piristää aina! :)

Dooda kirjoitti...

Ihan loistava idea taas sinulla! :D

Delfiini kirjoitti...

Heips. Löysin tän blogin Keskisuomalaisesta ja aloin lukemaan. Ihan LOISTAVA blogi. Hauskoja ja mielenkiintoisia juttuja ja lisäksi lukiessa sormet syyhyää tekemään :) olen blogista saanut mm. intoa siivota yhden kaapin kokonaan :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Delfiini, :DD Mahtavaa! Blogin tavoite on siis saavutettu! :)

Marissa kirjoitti...

Oih, taas OIH! Joka kerta blogiasi lukiessa yritän taas muistaa ehtiä kirppiksille. Entisena tosikoluajana ahdistaa kun arjen tylsät kiireet estäneet kirppiksillä käynnit. Ihan vieroitusoireita!Nämä kuvat on taas selkeä merkki siitä kuinka virtuoosi olet!Syvä arvostava kumarrus sinne suuntaan♥

Rilla, kirjoitti...

Haha, piristit oksennuksen täyttämää päivääni. :D