21.1.2011

Duunarin kaappi ja prinsessan lamppu


 

 

 

Aito (aitouden todistaa lievästi kaapista toistuvasti pelmahtava hienhaju...) pukukaappi löytyi joskus vuosia sitten Raksalta. Ostin sen vaatekaapiksi, mutta tuo odottamaton lieveilmiö torppasi käytön siinä tarkoituksessa! Nyt kaapissa on kiertoon menevät pullot ja lehdet, eikä tuo hento, raavaan duunarin tuoksu haittaa tässä käytössä  millään lailla. (Tässä on muute oiva opetus kaikille kierrätysnoviiseille siitä, että kierrätetty tavara on aina jonkun muun vanha...!)

Prinsessalamppu on taaskin uustuotantoa kierrätysmateriaaleista ja tulossa myyntiin Sisustuskärpäsen putiikkiin. Kasa "lampun raatoja" odottelee autotallissa maalaamista. Maaliskuun alusta saan lapset päivähoitoon ja täytyy kyllä myöntää, että odotan sitä kuin kuuta nousevaa! Vaikka nämä vuodet kotiäiskänä on ollut ihania ja ainutkertaisia, niin nyt on korkea aika tehdä se ensimmäinen "loitonnusaskel". Varsinkin, kun urarintamalla on edessä uusi ja jännittävä elämänvaihe. Olen nimittäin irtisanonut itseni hyvästä, mukavasta, inspiroivasta, haasteellisesta ja vakituisesta työpaikasta, ollakseni kokopäiväisesti Sisustuskärpänen!

15 kommenttia:

miolann kirjoitti...

Onnea elämänmuutokseen :)

Pilvitarha kirjoitti...

Samat sanat, suotuisia tuulia sisustuskärpäs-urallesi! Mietin täällä miten upea mainos olisi hajuvedellä nimeltä RAAVAS DUUNARI! Siinä poseeraisi olkansa yli vienosti katsova moottoriöljyposkinen äijä. :D:D:D

Nonna kirjoitti...

No wau, onnea uudelle uralle!Oikein kiva lamppu, ja kaappikin näyttää tosi kivalta. Eikös sitä hajua saisi jollakin pois?

Sarppu kirjoitti...

Loistava lamppu :)

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Lampun toteutus on nerokas yhdistelmä fiiniä ja karskia:)Meillä on myös tuollainen pukukaappi. Ei haise. Mutta tosi epäkäytännöllinen, kun ei ole hyllyjä. Pulloillehan se kyllä sopisi!

Jenni kirjoitti...

Heips! Käypä kurkkaamassa Kakunpalanen-blogiani, siellä on sinulle jotain!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos Jenni tunnustuksesta :) Yritän tässä joskus ehtiä laittaa tunnustusta myös eteenpäin!Tuo "raavas duunari" tuo myös minun mieleen varsin positiivisia mielikuvia... ;P Ihan hajuvetenä en ehkä ostaisi, mutta joku muu tuote tai palvelu tällä nimellä voisi kyllä kolahtaa! (hih hih)Tuosta kaapissa kummittelevasta hajusta vielä; Ehkä joku sitruuna tai muuten hapan pesuaine voisi hajun poistaa!? Oikeastaan en ole ihan kamalasti jaksanut koko kaappia edes puunata, kun haju ei tosiaankaan mikään häiritsevän paha ole... Mutta jos teille tulee mieleen jotain, niin kertokaapa vinkkiä!

Erja kirjoitti...

Onnea uuteen elämänvaiheeseen ja rohkeaan heittäytymiseen!Erja

Annukka kirjoitti...

Onnittelut yrittäjäksi hyppäämisestä. Hieno lamppu. Ehkä Sisustuskärpänen vielä tuotteistaa "Raavaan Duunarin" :)t.Annukka

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Voi Annukka, ihan haikeustippa tirahtaa silmään, kun muistelen meidän yhteisiä projekteja... Varaudu vaan, että kun mun yritys tuottaa "miljoonia?", niin tulen ja kaappaan sut taas mun työkaveriksi! ;))

Annukka kirjoitti...

Moikka,Nyt taisi tulla krediitit väärälle Annukalle :) Mutta kiitos, mielelläni tulisin Sisutuskärpäseen silti töihin vaikkei meillä yhteistä historiaa olekaan!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

:DD voi ei! Olin Annukka ihan varma, että olet mun yksi tosi läheinen vanha työkaveri! Tämä ei kyllä ole ensimmäinen erehdys, kerran kirjoittelin yhdelle lukijalle, jota luulin vanhaksi harrastuskaveriksi... Mutta hei, ihanaa, että täällä blogissa siis käy muitakin kuin vain mun tuttuja! :) Ja kaikkihan täällä bloglandiassa on eräällä tavalla "kavereita" keskenään, eli ihan oikealle Annukalle viesti meni, sisältö vain oli vähän väärä! ;)

Anonymous kirjoitti...

Kiva ja mielenkiintoinen blogi. Jotain samaa tunnen itsessäni. Pidän tavaran kierrättämisestä ja yleensä siitä että ei tarvi ostaa uutta. Nuo lamput kiinnostaa, milloin ne tulevat myyntiin ja minkä hintasina. Tarvitsen kaksi eteiseen :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi! Vastaan sinulle sähköpostiin! :)

Kirsi kirjoitti...

Etikkaa lasissa sinne kaappiin, saattais vaikka toimia. Hauska lamppu idea:).