10.10.2010

Piilota imuri-kisan voittaja!
Aivan ihania ja hauskoja ideoita! Täytyy taas vain todeta, että joukossa on voimaa!  Ideariihi oli todella hyvä ja toinen toistaan parempia ideoita putkahteli päivän valoon, meistä luovista arjen ahertajista! Moni muukin imurin tanssittaja oli törmännyt samaan pulmaan kuin minä, joten tässä parhaita paloja kaikkien käytettäväksi:

"jos ostaisi joonialaisen pylvään tai sitten doorilaisen, sellaisen puoli metriä korkean ja asettelisi imurin rennon lupsakkaan asentoon pylvään päälle."
*
"Oma paikka löytyi takkisyvennyksestä, jossa se ei oikeastaan vie lattiatilaa/tuki kulkuväylää."
*
"Kakkosimuriksi hankkisi sellaisen pitkävartisen rikkaimurin, jota voisi säilyttää vaikka jonkin oven takana."
 *
"Verhon taakse.  En kyllä itse laittaisi."
 *
"imurin uudet vaatteet" tyylinen ratkaisu, maalia niskaan ja siitähän tulisi vaikka loistava vaaleanpunainen norsu kärsineen päivineen tai pitkähäntäinen hiiri... Tai voihan ne uudet vaatteet ommella tai neuloakin.. joku makkarankuorityylinen kokopuku pysyisi varmaan imurin ylläkin.."
 *
"Osta katseen kestävä imuri.."
 *
"jos joku ihmettelee miksi imuri on jäänyt esille, toteat vain ettei ole, se on sen paikka. Piste."
 *
"tee imurille oma selkeä paikka. "Säiliö-osalle" hylly (esim. IKEAn LACK- hylly 26*30), jonka yläpuolelle letkulle iso koukku (esim. IKEAn PORTIS- tai VIPPA koukku) ja vielä kyltti roikkumaan, jossa lukee IMURI"

Nämä kaikki oli oikein hyviä! Ja lisää hyviä löytyy, kun lukee kaikki kommentit täältä. Nyt on kuitenkin aika julkaista voittaja. Voittajan kommentissa on mielestäni juuri oikeaa asennetta ja hullua luovuutta! Se nousi minun ehdottomaksi suosikikseni myös sanavalintojen puolesta. Siinä on juuri sopivasti eleetöntä tyylikkyyttä ja ekologista ajatusta:

Marissa sanoi...
Kysy imurilta, missä haluaisi asua? Sen jälkeen tee jonkinnäköinen kaunis seinätaulu "Mun koti on tässä" ja anna sen sitten asua haluamassaan paikassa? Oma imurini haluaa asua yksin kaapissa lähellä keittiötä ja eteistä, ihan erakko. Teillä selkeästi sosiaalisempi tapaus? Itse en näe ideaa ostaa uutta imuria "muka kauniimpaa", jos edellinenkin täysin toimiva ja käyttökelpoinen. Sotii omaa ideologiaa vastaan


Onnea Marissa! Laita minulle yhteystietosi ja haluamasi tyynyn nimi osoitteeseen hhlehto (ät) gmail.com
 niin postitan palkintosi.

Lohdutuspalkinto jaettiin arpomalla, ja tällä kertaa arpa suosi AnneLina! Laita myös sinä osoitteesi minulle. Kun Marissa on valinnut palkintonsa, on AnneLinan vuoro valita oma palkinto kahdesta jäljelle jäävästä tyynystä. Kiitos vielä kaikille osallistuneille!

 3 kommenttia:

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Kivaa, oma voittajasuosikkini voitti! :D

Marissa kirjoitti...

Nyt vasta ehdin tänne taas, huitsinihanaa mukavaa, päivä pelastu just<3 Laitoin postia, kiitos kaunis

Aadia kirjoitti...

Voi Marissa, eihän vaan sun imuri ole masentunu? Käyppä silittämässä sitä, ehkä se odottaa, dottaa ja odottaa et sä huomasit miten se sua katselee... Poikaimuri?Mä kävin tässä välissä kurkkaas omaani. Ei pirulaine vastannu mulle mitää, oli ku ei olis ollutkaan. Muka eloton. Ehkä mun imuri on sit kiukkupussi - tai kaipaa kosketusta useammin eikä osaa kertoa tunteistaan suoraan vaan purkaa kosketuksen kaipuunsa mullitteluun. Tyttöimuri! Asiaan, ehkä tosiaan, niin, öö... Joo. Tai sit se on erakko. Halaa sitä ny silti ni tulee vieläkin parenpi mieli :)Ottakaamme imurimme osaksi elämäämme ihan uusin silmin. Kiitos :)(allekirjottanu ei kyl omaan kiukuttelijaansa meinaa edelleenkää luoda kiinteenpää suhdetta, pysykööt kaapissaan, nih)