12.10.2010

Ihana takapuoli!

Eilen löytyi kirpparilta tällainen tuoli, jota katselin monelta kantilta, ennen kuin päätin ottaa sen mukaan. Hintaa oli vain kolme euroa, mutta väri... se on juuri se, mistä olen aina sanonut että "ei koskaan!" Koko muisti-ikäni on kesto-öllökkini ollut juuri tämä sinapinväri. Mutta niin vain kävi, että mukaan se lähti. Ja kun nyt tarkemmin katselen ympärilleni täällä kotona, on tänne alkanut pesiytymään jo muitakin saman väriperheen värejä! Kuinka ihmeessä tässä on taas näin käynyt?! Vaikka jo vähän siedänkin tätä väriä, niin ei kai se vaan ole tulossa lempivärikseni?!? Apua!
En vielä tiedä minne tuolin sijoitan, mutta jonnekin missä se saa olla takapuoli näkyvissä, sillä se on ehdottomasti tuolin paras puoli!

10 kommenttia:

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Se on varmaan ikä, joka muuttaa väriaisteja. Mä oon omaksi järkytyksekseni alkanut pitää vaaleanpunaisesta. Keltaista ja tuota sinappia en kyllä vieläkään siedä....Mutta mistä tuo lattia on? Ja miten laitettiin paikalleen? Onko neliöhinta missä luokassa? Toi on hieno!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kyllä! Ikä se tosiaan on, joka tuo tullessaan vaikka mitä sivuvaikutuksia ;)) Tuo meidän lattia on kumia ja asennettu liimaamalla. Hinta on n. 30€/m2. Olen tykännyt siitä kovasti, ja niinpä nyt kosteusvaingon jälkeenkin halusin samanlaisen uuden lattian tilalle. Nyt kun se on taas aivan uusi, lähtee siitä pistävä haju ja pinta on aluksi tosi liukas. Mutta kokemuksesta tiedän, että haju lähtee ja pari pesua (+ vahaus silloin tällöin) pitää pinnan hyvänä ja liukkauskin häviää. Me ostimme lattian RTV.ltä yritysmyynnin puolelta.

Anonymous kirjoitti...

Mä löysin kirppikseltä puisen jakkaran jonka istuinosa oli verhoiltu nahalla ja reunustettu tolleen samallalailla pyöreillä niiteillä,tuli sisustuskärpänen mieleen ;)Niin ja mä olen alkanut tykätä keltaisesta...just luin että se on iloisuuden väri YÖK!Kaikkihan oli vielä pari vuotta sitten niin kotona kuin vaatteissa mustaa ja valkoista...Nyt täällä on turkoosia,keltaista ja vaikka mitä hyihyi. :D-miimii-

Katja kirjoitti...

Hauskannäköinen tuoli! Eikä värikään ole paha, sopii tuoliin kuin nakutettu - tekee siitä kivan persoonallisen! Kirppikseltä löytyy aivan mahtavia tuoleja - kun olisi vaan paikka mihin niitä laitella (tarkoittaa että koti on käytännössä jo kalustettu, vaihtelua saa tekstiileillä)

Maisa kirjoitti...

Tämä on kamalan ihana tämä sinun blogi! Taidanpa ottaa tavaksi.. :) Ja toi öklö sinappikeltainen on just hiano väri.

pami kirjoitti...

kiva tuoli, ei ollenkaan paha. Muistelisin että sulla on se kilta-tuolikin.. sopii sen kaveriksi. t. kiltatuolien fanittaja :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Katja: Niinpä... minä olenkin alkanut kiinnittämään huomiota myös siihen, että tuolit saa pinottua! Näin niitä voi säilyttää pienemmässä tilassa ;DD Maisa: Kiitos ja tervetuloa jatkossakin!Pami: Oikein muistit! minulla on tosiaan se Kiltakin, joka komeilee aivan saman värisessä keinonahkaisessa asussa kuin tämäkin! Minähän suunnittelin jossain vaiheessa "maalaavani" sen, mutta ONNEKSI se projekti on jäänyt... ;)

Maria kirjoitti...

Nuo pyöreät niitit vain on NIIN ihania :-) Sinapinvärikin on oikeastaan aika ihana, vaikka samanlailla ällösin sitä ennen. Kokeilepa yhdistää se esim. vaaleanpunaisen kanssa, tulos on aika namu.

Anonymous kirjoitti...

Jos kuitenkin kyllästyt tai haluat vaihtaa väriä, se onnistuu: spray-maalia vaan pintaan. Meillä ollut jo yli 20 vuotta maalattuna.

myyrä kirjoitti...

jos en väärin muista niin mun mummolassa oli tälläinen(kin) joskus, siis siellä on ollut vaikka mitä aarteita!! mihinhän ne kaikki on joutunut muuttotohinoissa.. ja ikä tekee täälläkin tepposiaan! huomaan myöskin tykästyväni tavaroihin/väreihin joita muutama vuosi sitten niin syvästi inhosin!! ;) keski-ikä lähestyy kovaa kyytiä. ei auta.