10.7.2010

Sisustuskärpänen lomailee!

Seuraava postaus tulee 3.8.

5 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Lämmintä lomaa!Taria

Susanna kirjoitti...

Rentouttavaa lomaa kärpäsparille!

ennalegov kirjoitti...

Hi there,I am following your blog for a while now and just wanted to let you know I am enjoying it soooo much! I love how you decorate your beautiful house and already have many ideas for my own house! :-)I LOVE your style!Even though i am not able to understand anything you write! ;-)thanks!

Anonymous kirjoitti...

Heippa!En tiedä, oletko tietoinen, että Blogilistalla blogillasi on jatkuvasti haamupäivityksiä. Nytkin, kun blogisi on ollut lomilla, näyttää siltä, että päivityksiä tulee parisen kertaa päivässä.Mikähän mahtaa olla syynä? Voisitko ottaa vaikka yhteyttä Blogilistan ylläpitoon, jotta asia saataisiin korjattua. Blogilistan pointtihan on se, että sieltä näkee, koska päivityksiä on tullut, mutta nykyään monet blogit ovat jatkuvasti päivittyneiden joukossa haamupäivitysten takia. Varsinkin hitaalla nettiyhteydellä se on vähän ärsyttävää, eikä tee sitten mieli klikkailla noita päivityksiä auki ollenkaan.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Voi harmi tätä haamu-hommaa??!! Nyt otan asian tosiaan pöydälle ja selvitän mistä tämä johtuu! Taidanpa ottaa avukseni myös jonkun joka oikeasti ymmärtää jotain näiden tietokoneiden sielunelämästä, sillä itse yleensä ratkaisen tietokoneeseen liittyvät ongelmat vain sammuttamalla virrat... ;)